Toysdaily 玩具日報

潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」

Pre-order 東映denied了 :35:
回復 2232# Coffeefee

借某大大的相來一改~!

ポロリもなくカブト以上の可動性。S.I.Cの中でも最高傑作だと思います(`・ω・´)b!!
以上!S.I.C Vol.56 仮面ライダークウガ ディケイドエディションでしたー。
After study, need to cut the ball joint of orginal Kuuga and stick it into the new body.

Let me buy 1 more box of orginal Kuuga and start operation! :36:
回復  Douglas.M.Saint

In fact if the old head is used, it doesn't look good:
Coffeefee 發表於 18-12-2010 01:00

:71:
I pre-order already, you order yet?? :58:

剛加入拉打大家庭
有冇大大知三月出果隻W
有冇得訂?
本來想玩住SHF止癮
但係SHF D價位真係拍得住SIC
好難買落手
回復 2243# rickyu84
SIC不用訂(除左限定版外),買現貨好過。
以前返學仲可以第一時間沖去旺角買,宜家返左工就無得第一時間入手
回復 2243# rickyu84

W no need to pre-order, but seems need to buy two boxes too:38:
除了 W & DIEND SIC有無其他新野出呀!!
如果SIC出款速度拍得住SHF就好囉
但係要我買SHF我又覺得唔抵

SIC快D出W啦~~~
等緊你呀
如果SIC出款速度拍得住SHF就好囉
但係要我買SHF我又覺得唔抵

SIC快D出W啦~~~
等緊你呀
rickyu84 發表於 2-2-2011 11:47 AM

係咯~D S.H.F出到吧吧聲~S.I.C一年都無10只!等得好辛苦啊!俾多D消息等我地興奮下都好啊~
w快點出啦!
w快點出啦!
y2jlch 發表於 11-2-2011 03:21

:71:
潮流特駒 發表於 19-2-2011 02:00 PM

大大覺得 w 大不大機會被炒起?
我考慮緊訂唔訂好,,,,,時間無多 :69: