Toysdaily 玩具日報

您地鍾意玩kubrick嗎? 入黎talk下啦!!

原帖由 DevilKing 於 16-11-2009 22:17 發表
hope medicom will not play SP anymore in new series because I want collect each SW kubrick by a reasonable price :o

100% agree, but medicom ....:Q
原帖由 Macao-Seiya 於 2009-11-16 09:42 AM 發表

我估唔會再出s11, 因為已經改左名叫咩 dx series... 之前toyshow已經公佈了兩彈, 所以立定決心從dx開始la....

大大知唔知DX係玩D乜嫁...??:50:
原帖由 Karaku 於 17-11-2009 06:03 AM 發表

大大知唔知DX係玩D乜嫁...??:50:

有相呀, 自己睇la, 睇情況係普通六隻各包一件散件, 再砌一件大野, 佢會唔會出隱藏或者隱藏會搭件mud野仍然係一個迷(要搵adam鄭查下先知), 不過據我推測佢改出dx, 應該唔會再有s11, 因為sw kubrick大把渠道出, 又web限定, 會場, :70: ...

deluxe series 1:

http://www.jedidefender.com/yabbse/index.php?topic=19405.0

deluxe series 2:

http://www.jedidefender.com/yabbse/index.php?topic=19406.0
原帖由 Macao-Seiya 於 2009-11-17 09:11 AM 發表

有相呀, 自己睇la, 睇情況係普通六隻各包一件散件, 再砌一件大野, 佢會唔會出隱藏或者隱藏會搭件mud野仍然係一個迷(要搵adam鄭查下先知), 不過據我推測佢改出dx, 應該唔會再有s11, 因為sw kubrick大把渠道出, 又 ...

原來係咁就係呢兩set!!!??
無乜興趣....我反而最想入番隻散Windu呀.....!!!!!:help:
因為我比較鍾意前傳,仲有其他大茄jedi ......可惜唔係隱藏就限定!!!!!!:* 勁黑人憎!!
/

原帖由 Macao-Seiya 於 17-11-2009 09:11 發表

有相呀, 自己睇la, 睇情況係普通六隻各包一件散件, 再砌一件大野, 佢會唔會出隱藏或者隱藏會搭件mud野仍然係一個迷(要搵adam鄭查下先知), 不過據我推測佢改出dx, 應該唔會再有s11, 因為sw kubrick大把渠道出, 又 ...

:Q :Q :Q

又一不吸引的系列
覺得依家d kubrick設計太花巧了, SW又玩砌part. 好像少少走離kubrick本身原有的簡約精神, 是否Medicom為kubrick求變?
eva太多另外的姿勢了,不是那種簡單一隻的站在那裡,看起來可能是不錯,但另以往的相比就好像怪了點
原帖由 mirage 於 24-11-2009 08:47 PM 發表

又一不吸引的系列

我like woo, 點都要入一套基本野支持下...
原帖由 Macao-Seiya 於 26-11-2009 11:43 AM 發表

我like woo, 點都要入一套基本野支持下...

想入翻part 1 六隻,唔知澳門有無呢???:45:
原帖由 mirage 於 24-11-2009 20:47 發表

又一不吸引的系列

:71: :71: :71:
原帖由 牧神 於 26-11-2009 02:18 PM 發表

想入翻part 1 六隻,唔知澳門有無呢???:45:

應該冇la, 去香港找la, p1我也是在香港買的
原帖由 Macao-Seiya 於 27-11-2009 12:02 PM 發表

應該冇la, 去香港找la, p1我也是在香港買的

謝了~唔知HK邊度多呢...
原帖由 牧神 於 30-11-2009 00:52 發表

謝了~唔知HK邊度多呢...

TRY CWB CTR 16/F :p