Toysdaily 玩具日報

您地鍾意玩kubrick嗎? 入黎talk下啦!!

原帖由 牧神 於 3-8-2009 11:39 發表

已訂~~:43:

隻3PO好似同SERIES 3無分別既...:50:

yep , so not order finally :(
原帖由 潮流特駒 於 14-10-2009 09:39 AM 發表

yep , so not order finally :(

請問呢set c3po同r2d2是否應該有街貨, 不是限定野???
原帖由 Macao-Seiya 於 14-10-2009 09:57 發表

請問呢set c3po同r2d2是否應該有街貨, 不是限定野???

yes, not limit:p
在下想問下邊到買到Series 9 Obi Wan + Series 10 Anakin同埋Darth Vader?
我想一次過買......:55:
唔該哂~*

原帖由 Karaku 於 17-10-2009 00:52 發表
在下想問下邊到買到Series 9 Obi Wan + Series 10 Anakin同埋Darth Vader?
我想一次過買......:55:
唔該哂~*

try.....YMT..."IN's":p
THX!:64:
但我都係打算買一SET....因為發覺散買入超唔低...........:47:
同埋唔只中呢三款啦......:69:

*另外,Windu(黑人)係咪隱藏版黎嫁...邊set..???點解我唔多見到既?:44:

除了啤啤之外 kubrick就係我第二最愛拉:58:
原帖由 Karaku 於 18-10-2009 03:40 AM 發表
THX!:64:
但我都係打算買一SET....因為發覺散買入超唔低...........:47:
同埋唔只中呢三款啦......:69:

*另外,Windu(黑人)係咪隱藏版黎嫁...邊set..???點解我唔多見到既?:44:

不是隱藏, 是一pack五隻2009網上郵購限定, 已經出了, 呢盒野我有... :love:

現貨你預要四位數字以上la...

但我都係打算買一SET....因為發覺散買入超唔低...........<--- 其實一set 六隻大把蟹貨已經好便宜架la... 你玩埋隱藏你就會知原來d 野貴得咁利害...
盒五隻一pack可參考下面條link:
http://www.toy-world.com.hk/forum/viewthread.php?tid=12036
有冇人知呢兩set 野會點出架...

deluxe series 1:

http://www.jedidefender.com/yabbse/index.php?topic=19405.0

deluxe series 2:

http://www.jedidefender.com/yabbse/index.php?topic=19406.0

之後又400% c3po, r2d2... 看來條路仍然是好漫長...
原帖由 Macao-Seiya 於 20-10-2009 09:39 發表

不是隱藏, 是一pack五隻2009網上郵購限定, 已經出了, 呢盒野我有... :love:

但我都係打算買一SET....因為發覺散買入超唔低...........

我都入&#21655;:p
原帖由 Macao-Seiya 於 2009-10-20 09:39 AM 發表

但我都係打算買一SET....因為發覺散買入超唔低...........

好多謝大大解答~
(我依家寧願你無同我講過...)
我想買哂全部 &#21867;大 ,不過仲有其餘兩粒都係隱藏黎嫁............................:70:
因為WINDU呢個角色都幾重要嫁...:p負責比ANAKIN斬手推落街,同埋批甩賞金獵人個頭落黎
不過成4位數..咁就真係無可能入到 :unhappy:
而且STAR WARS Kubrick 是但[ 真正1set ]我都玩唔起.(又係要4位數...我頂......)
何況已經錯過左9SET.....即係叫我唔洗玩。
依家只係入9,10 基本SET六隻.同埋入第8 SET既QUI GON JINN同DARTH MAUL先
(在下比較鍾意前傳BOSS級人物同D&#21867;大..):67:

第10SET基本六隻連原盒,$山吳拎 入手.....:57:

我都想入多隻 兩手將軍 ,好似 潮流大大 咁改四手.....
但係依家隻隻都賣一魚或以上呀陰公......
有無大大知依家係 煙屎掂 有無??會唔會平D呢????
買得太遲 真係肉痛...:47:
原帖由 Macao-Seiya 於 20-10-2009 09:52 發表
有冇人知呢兩set 野會點出架...

deluxe series 1:

http://www.jedidefender.com/yabbse/index.php?topic=19405.0

deluxe series 2:

http://www.jedidefender.com/yabbse/index.php?topic=19406.0

之後 ...

頭痕:p
原帖由 Karaku 於 22-10-2009 04:44 發表
我都想入多隻 兩手將軍 ,好似 潮流大大 咁改四手.....
但係依家隻隻都賣一魚或以上呀陰公......
有無大大知依家係 煙屎掂 有無??會唔會平D呢????
買得太遲 真係肉痛...:47:

煙屎掂無喎.......:p
請問有無邊位前輩,
可以指點在下點樣先可以整到一幅相
入面既光劍發光....?:34:
:64: