Toysdaily 玩具日報

您地鍾意玩kubrick嗎? 入黎talk下啦!!

原帖由 mirage 於 18-7-2009 22:35 發表

無聊扮ninja出場插兵仔

可惜冇rex可以扮bullte time

下面好痛:79:
原帖由 潮流特駒 於 19-7-2009 22:01 發表
下面好痛:79:
角度問題:34:...角度問題:34:

正確是插身的...

最差冇得踎低,又唔知點setup隻兵仔,唔係腰斬兵仔果幕重正
原帖由 潮流特駒 於 18-7-2009 09:20 PM 發表

二百鯪蚊ok啦:58:

Indeed, just cost of one SW "normal" SP, why not:D

原帖由 磚仔人 於 19-7-2009 07:03 AM 發表
大大的EVA有無發現上色出界呀?

:unhappy: that's why I said they're poor in QC.
原帖由 evilalive 於 20-7-2009 15:52 發表

Indeed, just cost of one SW "normal" SP, why not:D

:71: :71:
今日行蕉人見到有eva兩隻一pack賣...
唔知會唔會係最唔得嘅人仔兩隻打孖上

另外原來都有分六隻同五隻set...
原帖由 mirage 於 22-7-2009 12:40 AM 發表
今日行蕉人見到有eva兩隻一pack賣...
唔知會唔會係最唔得嘅人仔兩隻打孖上

另外原來都有分六隻同五隻set...

No .... coz 比例上果2隻是最多的.
原帖由 大師兄 於 23-7-2009 15:44 發表

No .... coz 比例上果2隻是最多的.

:he: :he: :he:
兄弟們,有無睇watchmen呢?
我就好鍾意套戲嘞,所以kubrick一定買

人物設計唔算好吸引,但係耐人尋味o既劇情令每個人物個性都好"出"
講番套kubrick, QC唔錯, 一定比eva好, 造得又仔細, 抵買!
貴到嘔o既隱藏版係Dr.Manhattan (the blue guy)著黑色老西......唔值千幾蚊law......
Anyway, 只要你唔係用一般英雄片o既角度&心態去睇呢套戲, 一定有驚喜& love them~~
大家好!我係最近先開始玩kubrick既新仔呀. 想問下依套watchmen幾時出同大全套係有幾多隻呀總共?

原帖由 NAVIgator 於 28-7-2009 12:58 AM 發表

人物設計唔算好吸引,但係耐人尋味o既劇情令每個人物個性都好"出"
講番套 ...
原帖由 E.T 於 28-7-2009 11:00 AM 發表
大家好!我係最近先開始玩kubrick既新仔呀. 想問下依套watchmen幾時出同大全套係有幾多隻呀總共?

Its just released ..... I saw 1 SP so far.
原帖由 大師兄 於 28-7-2009 03:33 PM 發表

Its just released ..... I saw 1 SP so far.

oh thx.... maybe go to monkok to look look tonight! hope is not too expensive.
原帖由 NAVIgator 於 28-7-2009 00:58 發表

講番套 ...

NAVI,

PM me the price for this set:p
watchman我會收藏一set基本算了

另外上個星期去hk 羅了盒boba fett, 一盒12隻冇隱藏, 其實如果早知佢係出盒裝要抽我就唔會訂, 因為自己爆一box通常一定冇sp, 早知買會場咭裝吧... 唉, 浪費左千一元... 嗚...
原帖由 Macao-Seiya 於 29-7-2009 11:41 發表
watchman我會收藏一set基本算了

另外上個星期去hk 羅了盒boba fett, 一盒12隻冇隱藏, 其實如果早知佢係出盒裝要抽我就唔會訂, 因為自己爆一box通常一定冇sp, 早知買會場咭裝吧... 唉, 浪費左千一元... 嗚...

不要哭, 我也時同樣情況 :$
Any different? Anyway, it release:p

KUBRICK C-3PO & R2-D2
商品番号:IMMT-SW0149
メーカー:MEDICOM TOY
ポイントは商品発送完了後に加算
発売予定日:2009年11月
特別セール価格 2,800円