Toysdaily 玩具日報

Hot Toys玩具狂熱EXPANSION GRAND OPENING現場實況

冇嘢嘅,我哋呢堆玩具愛好者大多數外表斯文人哋咪當你冇到囉。下次同幾個大大隻,又染金毛又成身龍虎鳳嘅朋友上去,粗聲粗氣問佢價,又睇吓佢哋點反應。
恭喜賀喜!~:he: 最緊要生意興隆~
好似版主所謂:一個本地品牌能夠在世界玩具打出名堂的確不簡單,
但是如果比幾位服務態度不佳的店員所影響就真是太不值得了.
攪攪下就是比佢地趕走0西 d 生意:45: :45:
** 題外話,點解可以講店名,平時我們講店名又比人話:45: :45:
原帖由 xoxokin 於 18-5-2009 11:04 AM 發表
好似版主所謂:一個本地品牌能夠在世界玩具打出名堂的確不簡單,
但是如果比幾位服務態度不佳的店員所影響就真是太不值得了.
攪攪下就是比佢地趕走0西 d 生意:45: :45:
** 題外話,點解可以講店名,平時我們講店名又 ...

因為不是在人背後講掛:45::45:

回覆 47# 的文章

我覺得小肥態度ok啦...因為我有買幾十蚊野佢都冇對我黑面..我4月去訂BIO5 figure時我仲叫佢等等問下我朋友係咪真係訂...佢對笑一笑仲點下頭,哇∼∼咁我咪好好彩:)
原帖由 H.K壞孩子 於 6-6-2009 06:26 PM 發表
我覺得小肥態度ok啦...因為我有買幾十蚊野佢都冇對我黑面..我4月去訂BIO5 figure時我仲叫佢等等問下我朋友係咪真係訂...佢對笑一笑仲點下頭,哇∼∼咁我咪好好彩:)

其實我去過幾次又無覺得態度好大問題,可能個日好彩掛?:(