Toysdaily 玩具日報

Hot Toys玩具狂熱EXPANSION GRAND OPENING現場實況

原帖由 好過去搶 於 16-5-2009 23:12 發表
D 12 吋質素係造得好好,不過店員的服務態度好差,下下俾面色人睇.

我試過去店舖問counter 店員, "enterbay 精武門 李小龍"  幾多錢, 有什麼配件,

位店員立即黑臉好唔願意答我兩句,之後叫我出去門口睇廣告紙,
...

support you.
d sale好似來去都係嗰幾個...可能係難請人掛...
一個人既性格好難改既....唯有說他們係唔扮野,做自己吧.....
原帖由 斯路仔 於 17-5-2009 11:51 AM 發表
d sale好似來去都係嗰幾個...可能係難請人掛...
一個人既性格好難改既....唯有說他們係唔扮野,做自己吧.....

咁如果佢地個老闆棟係度,唔知佢重會唔會唔扮野做自己呢:p

原帖由 好過去搶 於 16-5-2009 23:12 發表
D 12 吋質素係造得好好,不過店員的服務態度好差,下下俾面色人睇.

我試過去店舖問counter 店員, "enterbay 精武門 李小龍"  幾多錢, 有什麼配件,

...

同意 貼錢買難受 莫明奇妙 :45:
高昂ga價錢 不合比例的態度 
就算去七仔買包紙巾 店員都會以禮相待吧:67:

我諗..係佢地被寵壞吧 根本係錢搵人 唔係人搵錢 :67:  
原帖由 嚐百草 於 17-5-2009 12:35 發表 同意 貼錢買難受 莫明奇妙 :45: 高昂ga價錢 不合比例的態度 就算去七仔買包紙巾 店員都會以禮相待吧:67: 我諗..係佢地被寵壞吧 根本係錢搵人 唔係人搵錢 :67:  

中呀....

買玩具本來想開開心心,
但去HT就一定受氣,
又要驚驚青青咁,
真係失去買玩具既原意.
原帖由 Jimy 於 17-5-2009 12:42 發表

中呀....

買玩具本來想開開心心,
但去HT就一定受氣,
又要驚驚青青咁,
真係失去買玩具既原意.
無錯 有成過千筆直 情願入手幾隻矢吹珍藏黑膠碟好過:35:
不過有人願打有人願捱 只能講家家有求 :67:
果幾條友好明顯係唔x憂做,點sell 都跑到數,
亦好明顯搵唔少,人人都自動自覺好似自動轉帳咁比錢,
貨品又的確非常吸引又獨家,佢地本身又唔敬業,有咩計?:angry:
if so many people complain, why not just confront the sales next time and ask him why he is so rude? If he is rude to you, you have the right to confront him. And better yet, do it when a lot of customers are there.
I got the same experience too so I skip to buy anything via this shop la!
獨市生意,冇計,只有繼績忍受:80:
原帖由 toysfans 於 17-5-2009 10:05 AM 發表
在不同的討論區, 都聽到大家都有對HT服務態度問題...

相信佢老闆都唔會唔知ga...d figure唔平, 仲要受氣...:53:

知吾知都無關係,老闆ge理念係-吾鍾意咪吾好買law~甘d sales跟隨佢理念做野,好正常,無做錯~:36:
Should be proud of themselves but how about lower the prices a bit haha!
原帖由 ultimatekuuga 於 17-5-2009 09:00 PM 發表
Should be proud of themselves but how about lower the prices a bit haha!

其實市場上對比的話,ht的性價比也算無話可說的了,
雖則1千銀都唔係d咩細數目...:60:
原帖由 好過去搶 於 16-5-2009 11:12 PM 發表

...

同佢地班大少講野唔望人,真係學足賣攝影器材班大哥咁。:80:
原帖由 the_crow 於 17-5-2009 13:43 發表 果幾條友好明顯係唔x憂做,點sell 都跑到數,亦好明顯搵唔少,人人都自動自覺好似自動轉帳咁比錢,貨品又的確非常吸引又獨家,佢地本身又唔敬業,有咩計?:angry:

所以而家都買少好多了... 
好鐘意都唔買了, 
夾錢幫HT擴充之後, 
唔想再夾錢養呢個肥仔.