Toysdaily 玩具日報

Hot Toys玩具狂熱EXPANSION GRAND OPENING現場實況

原帖由 whitedol 於 14-5-2009 01:22 PM 發表

以前服務的確唔見好,而且我覺得佢地成日認為你會偷野咁,睇得好實,一話幫襯就唔同哂:45::45::45:

your comment is harsh yet I agree... I buy Hottoys products on regular basis yet always make my orders at somewhere else. :what:
原帖由 K66 於 14-5-2009 12:46 發表

聽說超人都覺得受到威脅,決定搞搞個門口,整勁招牌.
估唔到兆萬2樓,逆市玩到咁大

超人真係無啖好食...
M記唔爭氣,好多客比HT吸晒,
How2Work又未成氣候,
超人要捱一段日子...
上過去 依家真係變左 12吋專門店
原帖由 sk9091 於 14-5-2009 07:05 PM 發表
上過去 依家真係變左 12吋專門店

其他貨老實..擺唔擺都罷...
又貴又唔係罕有少見又唔係齊又唔係多..
12"搞得咁好,專心D 仲好啦~
要去睇睇先:he:
Went there last night and love their new display window especially the one inside the shop. Also, the scale 1/1 T-600 is awesome......:46:

Perhaps HT should consider displaying all their release so far (MMS 1-100), that would be damn cool.:58:
都未得閒上去睇睇:49:

回覆 31# 的文章

好像有聽說過耶~
香港人真幸福呀~~真希望台灣也開一家~

p.s"蝦您波凸"大佬~您簽名檔的女星是誰呀?好正呦~真想知道她叫啥名字?
佐佐木希啊~~~~:58:
原帖由 tokyono2000 於 15-5-2009 12:48 AM 發表
好像有聽說過耶~
香港人真幸福呀~~真希望台灣也開一家~

p.s"蝦您波凸"大佬~您簽名檔的女星是誰呀?好正呦~真想知道她叫啥名字?

對, 正是佐佐木希:46: :46:
普通人係咪唔可以影相?:unhappy:
但門面真係好吸引:71:
D 12 吋質素係造得好好,不過店員的服務態度好差,下下俾面色人睇.

我試過去店舖問counter 店員, "enterbay 精武門 李小龍"  幾多錢, 有什麼配件,

位店員立即黑臉好唔願意答我兩句,之後叫我出去門口睇廣告紙,

佢當時又無客人,又無其他野做, 都唔知貴店點解請佢番黎.

當時因為唔知其他地方有得訂,所以只好在HT訂購,(不過心想無下次,)

同位店員話落訂,佢先應下你 (但係佢講野唔係望住你), 大那那 二千五元, 俾d咁樣的服務態度,

我個人覺得d玩具造得幾靚都無用, 我唔想做玩具的奴隸,

所以之後好幾款12吋,我都無買 (Ironman, 蝙蝠俠, ...)

除非服務態度有明顯改善,如果唔係不會去貴店買任何玩具.

在不同的討論區, 都聽到大家都有對HT服務態度問題...

相信佢老闆都唔會唔知ga...d figure唔平, 仲要受氣...:53:
門口望入去見唔到盒蛋 好似無形中大左
...(我幾耐冇去過笑慢呢..... 幾時裝修架.........<<<做project做到傻左)