Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: KEYMANGER

[分享討論] 青島文化既老餅合体戰艦番番番番番出啦!!(番好多次)

大大, 買到記得上黎報下料.

另外有d日本嘅圖片

以下呢套係我細個第一套嘅4合1模型, 好想買返.

(以上圖片都係日本網站搵)
:71: :71: :71:
講起青島
我真係好想青島再出 infinite ryvius ( 如果無見錯就係青島出 )
當時細個無錢買 . 依家搵都搵唔到
:43: 好懷念.....ed模型好耐以前係書局, 士多仔 同 超級市場有得賣...仲令我想起合唔成一個機械人既唔好回憶:55:
原帖由 ZIN 於 22-7-2009 03:09 AM 發表
:43: 好懷念.....ed模型好耐以前係書局, 士多仔 同 超級市場有得賣...仲令我想起合唔成一個機械人既唔好回憶:55:

I remembered that little me tried to use similar parts (e.g. robot feet) of another series to replace those parts which could not be found in 士多仔, but in vain :ice:  or with strange outlook:68: .
出一隻買一隻!!!!!!!!:blame:
好懷念細個係士多鋪同文具店嘅日子,一盒模型三蚊雞,一條孖條五毛子....
想請教各位大大, 我上星期去過台灣一模型店, 有呢兩隻大戰艦賣,
但每一隻收差不多 HK$600 , 最後我無買. HK$600 算唔算合理或偏貴? 謝謝