Toysdaily 玩具日報

TOMICA o既產品邊度多?

車同埋果D建築物我都好想買
幾年冇玩依家想玩番
唔知TOMY仲有冇出果D砌城o既建築物E.G.消防局等等果D
反狗城仲有冇? 唔想去到尖咀白行

謝謝:love:
For Tomica's car. Try 2/F CTMA centre!  :)
樓主想找好似7-11這種場景? 去灣仔太源街, 有幾間玩具店有得賣. :)

And here are a few more photos of some Tomica models currently available:
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=7965&extra=page%3D1
原文章由 Douglas.M.Saint 於 6-1-2007 22:41 發表
For Tomica's car. Try 2/F CTMA centre!  :)

咪玩啦,o個道d Tomica全部都係金黃色o架..........................因為全部都係炒既!
你咁介紹佢去咪盞嚇親佢\以為d tomica勁貴。

想買車(要平)就去金輝,洪興...等(自已行行下街都會找到好多地方有)。通常品$18。

想買停車場,消防署,店鋪等就去吉之島,UNY,Sogo等大公司。
原文章由 Douglas.M.Saint 於 6-1-2007 10:41 PM 發表

Douglas 大大, 間玩具店好似在1/F, 同專賣絕版的Tomica Dandy 及其他特注品.
[quote]原文章由 exsgundam 於 6-1-2007 10:55 PM 發表

咪玩啦,o個道d Tomica全部都係金黃色o洵陞
u can find tomy at Wan Chai as big big's suggestion; also u can try to go to Tin Hau Apple Mall 2/F......
上面個POST唔知做乜-_______-
唔好理佢吧

唔該晒幾位大大回應
我想問問金輝,洪興...等可以係邊到搵到............謝!
灣仔太源街
THX!=]