Toysdaily 玩具日報

樓主: Fukuiraptor

武裝戰線 Crows & Worst 討論區

讲真话,武裝戰線 Crows & Worst 系列的(以及同类)我还是比较中意自然站立的姿势,之前set1,其实只有两只我喜欢的,另外花木九里虎那两只和四天王的胸像都好似麻麻的~

至于上边那set广岛顶点争夺篇,感觉太过于卡通,和之前武裝戰線不太配套。。。。只能观望。。。。
隻鐵生大大見到好買la:no:,呢隻真係買少見少la,小弟都搵左成個月先買到ar,隻鐵生真係好正架!!!:love::love::^
原文章由 Toys_hunter 於 9-12-2006 04:36 AM 發表
隻鐵生大大見到好買la:no:,呢隻真係買少見少la,小弟都搵左成個月先買到ar,隻鐵生真係好正架!!!:love::love::^

大大,你向邊樹找?可否相告知?想看看實物先決定,:no:
大約幾銀?
不過睇怕我都忍唔住:no:,見到一定買:o
原文章由 toysbear 於 9-12-2006 07:14 AM 發表

大大,你向邊樹找?可否相告知?想看看實物先決定,:no:
大約幾銀?
不過睇怕我都忍唔住:no:,見到一定買:o

我係旺角雞旺買架,可能仲有,快快快快d去睇睇la!!!地庫個層~~good luck~~
原文章由 Fukuiraptor 於 8-12-2006 03:02 PM 發表
And 鴉祭 version as well.

鴉祭貴到嘔ar!!!:ice::ice:
我見jp.yahoo成交要3萬yen...........:cool::cool:
第四期

九....九.....九能龍信第一次除左幅黑超....勁驚嚇:no:

第五期

第六期

Triple 5 soul 辛苦哂ar~~THX A LOT~~
(大大好鐘意Triple 5 呢個牌子架?)題外話~~
要是有成套的download就好了。。。。。看Triple 5 soul 大大好辛苦。。。。。。
原文章由 Toys_hunter 於 9-12-2006 03:44 PM 發表
Triple 5 soul 辛苦哂ar~~THX A LOT~~
(大大好鐘意Triple 5 呢個牌子架?)題外話~~

係呀, 我好鍾意Triple 5~ 好多衫都係佢個牌子....:shy:
原文章由 Shion 於 10-12-2006 12:55 AM 發表
要是有成套的download就好了。。。。。看Triple 5 soul 大大好辛苦。。。。。。

我都想有得download.....
之前搵過好耐都無
所以先去yahoo 膽粗粗問人...

辛苦? 你話睇得辛苦定係話我影得辛苦?? :?
如果話我影得辛苦又唔係ge, 一期影4頁之麻...而且又唔係日日update....:)
btw....如果見到叉包試下right click, show picture, 應該睇到ge....
Of course it is 你影得辛苦.  I enjoyed it very much.  Please keep going :)
原文章由 Triple5Soul 於 10-12-2006 04:10 AM 發表

係呀, 我好鍾意Triple 5~ 好多衫都係佢個牌子....:shy:

小弟以前踩板都幾鍾意Triple 5:shy: ~~哈哈,離左題tim.....sorry ar各位大大~~
原文章由 Triple5Soul 於 7-12-2006 06:32 AM 發表

恭喜晒大大~
我仍等緊我o個隻....:)

係wor,大大買到鐵生未ar??
Don't wait further if you want it.  The current release is already the second edition.  I don't think they will crank out a further round :sleep: