Toysdaily 玩具日報

樓主: Fukuiraptor

武裝戰線 Crows & Worst 討論區

They are totally different.  BTW, your comics collection is excellent :)

終於有了!:):):):):)
Congratulations!!! :):):)
原文章由 Fukuiraptor 於 30-11-2006 11:16 PM 發表
Congratulations!!! :):):)

想問大大知否出了新的盒蛋未?小弟未見有。thx
原文章由 636 於 1-12-2006 12:06 AM 發表

想問大大知否出了新的盒蛋未?小弟未見有。thx

大大係邊度入架??:no::no:
求下你話我知la.....我真係搵左好鬼耐都未見過ar.....求下你....:sad::die:
另外大大所講新的盒蛋係5係DP??(<--好似係)今日見船仔有,#)抽一隻~~
有無大大可以幫到我ar........:sad::die::sad::die:
PM you already :)
大大, 請問可唔可以pm 埋我? thanks
原文章由 Toys_hunter 於 1-12-2006 01:56 AM 發表

大大係邊度入架??:no::no:
求下你話我知la.....我真係搵左好鬼耐都未見過ar.....求下你....:sad::die:
另外大大所講新的盒蛋係5係DP??(<--好似係)今日見船仔有,#)抽一隻~~

新蛋好似係QP系列,而鐵生掉念版,是在日本買回來的,希望幫到你!:?
原文章由 Fukuiraptor 於 1-12-2006 08:58 AM 發表
PM you already :)

想問PM的是鐵生或是新QP蛋呢?:?
另外可以PM我嗎?:sad::sad:thx
原文章由 Triple5Soul 於 1-12-2006 09:31 AM 發表
大大, 請問可唔可以pm 埋我? thanks

Also done la :)
原文章由 636 於 1-12-2006 10:02 AM 發表
想問PM的是鐵生或是新QP蛋呢?:?
另外可以PM我嗎?:sad::sad:thx

是鐵生, you have it already la :)
原文章由 Fukuiraptor 於 1-12-2006 12:17 PM 發表

是鐵生, you have it already la :)

因有人想買。thx:sad:
原文章由 Fukuiraptor 於 1-12-2006 12:16 PM 發表

Also done la :)

thanks big big~ :)
原文章由 Triple5Soul 於 30-11-2006 01:08 PM 發表
今日終於收到 :)

初時畫功真係麻麻地, 後期就有番男兒當隻揪~

可以睇番坊屋春道同九能龍信有幾勁la....:)

你放依套書上黎引人................ 要罰你版版都影晒出黎分享呀 :shiny: