Toysdaily 玩具日報

查看: 7871|回復: 10

Vf100's Vf-25s&Vf-25f 入手!(多圖)

唉...........明知會有Pack始終忍唔到手:70:
又走咗五條魚......................
不過咁有誠意之作無計啦:43:

開盒!!

好多件全部都細細粒...........:50:  唔睇說明書真係唔知點搞佢哋

首先係早乙女機

塗裝做得好好,完全無出界、移位

可動性方面在macross來說算很好了
可以擺出很英的姿勢:58:

這張最喜歡!

係時侯變型啦............

與其話係變,不如話砌過隻
全身過半數的件都換了..............:59:
也解了多件的原因
不過fighter真係好正:34: marking一流!

Gerwalk對腳唔知點解鬆到跳樓:53: 搞佢唔掂,火都起!
唔影啦!!!!!!!!!!!!!

到隊長機!

個頭好靚!:71:

其餘形態未得閒“變”住, 遲啲補...........

整體算不錯,可動同上色都很好(特別係marking同個頭)
追加大頭!

不過都有唔滿意的地方!
支鎗................
點解唔係直........仲要亂上色,求其畫上去.....................:56: 好似同成隻嘢係兩回事咁

anyway,10分俾佢7分啦!  如果你同我一樣唔等的話我推薦你買:73:
造型真不错,只是不知道价格几何?比BANDAI的拼装模型高还是低
要$3xx
師兄好彩...  我見街果d 25F,好多個相都幾花面貓...

拎上手幾鑊都放返低 :80:

平d既話,小弟都會入25S :(
Thx sharing!  :77:

I will post mine this week!  :36:

hi

其實這條line是否robot 魂,定係robot 魂會再出呢?thx
我今日都入埋VF-25S :71:
So good.
Thanks for sharing.
原帖由 lluunn0328 於 26-4-2009 09:48 PM 發表
其實這條line是否robot 魂,定係robot 魂會再出呢?thx

U r right, robot 魂 條line...
原帖由 lluunn0328 於 26-4-2009 09:48 PM 發表

這就是robot魂,之後唔會再出架啦!:51:
我都有呢隻呀:71: