Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 儲了近十年的浪曼堂筋肉人(加了相 on pg.5)

Man........that's incredible~!
每次見到筋肉人同好都好似遇到知音一樣, 我都分享下少少筋肉人膠公仔收藏~

筋肉人王位爭奪編PART 3  的舊扭蛋~

全12種~~

呢PART 當中最難搵的... 肉色SATAN CROSS 撒旦十字

仲有少少, 可以睇睇我個blog~
http://hk.myblog.yahoo.com/ilovehimhimbb/index?l=f&id=20
大家係老筋友, 要支持下!!見到你d收藏先知道咩叫 "人山人海"!!
原帖由 hangyodan 於 4-3-2009 01:30 PM 發表
每次見到筋肉人同好都好似遇到知音一樣, 我都分享下少少筋肉人膠公仔收藏~

.j ...

NICE COLLECTION!!  呢part 炒得好勁
:50:
原帖由 angelheart 於 4-3-2009 01:17 AM 發表

二世台版會出第2部咁正?

第二十九期最後…有提下一篇係新舊超人對戰…但係出唔出…:( 真係唔知。
原帖由 ckwan 於 4-3-2009 11:14 AM 發表

check pm check pm

我今晚覆你,謝謝(要問細佬)
原帖由 Devil_Fudou 於 4-3-2009 12:51 PM 發表

作者永井毫最鍾意加色情原素落自己d作品度:DD :DD

永井豪的作品有一種豪邁的感覺!大開大合,哈哈哈哈
原帖由 kevin_mask 於 4-3-2009 01:52 PM 發表
大家係老筋友, 要支持下!!見到你d收藏先知道咩叫 "人山人海"!!

大大你的收藏都好厲害!

不過浪曼堂的出品價錢同質量唔成正比
原帖由 hangyodan 於 4-3-2009 01:30 PM 發表

.j ...

我一定要把大大的blog放入My favorite,太正了!
哇!!!!!!!!!!! 勁呀!!!!!! 一o的都唔易搵!!

我勁鐘意個頭好似屎忽o個隻!!
原帖由 angelheart 於 4-3-2009 03:16 AM 發表

大大你的收藏都好厲害!

不過浪曼堂的出品價錢同質量唔成正比

所以浪曼堂我真係玩唔起啦... 不過除左浪漫堂同Pansons Work之外, 近年既老筋野我都差唔多買齊...:$ :$
原帖由 angelheart 於 4-3-2009 04:23 PM 發表

我一定要把大大的blog放入My favorite,太正了!

謝謝~~  多d來留言交流一下吧~~  我開頭都有儲浪曼堂的筋肉人的, 初時都有機會買到, 到後來很多都是限定款, 亦很少店舖入貨....要找也很難所以放棄了~~   你的收藏真的十分利害,
相信除了金錢以外, 也花費了不少時間及心機吧?
我都勁鍾意筋肉人 :71:  不過, 冇錢買浪曼堂 :80:  睇漫畫頂癮算
頭像被屏蔽