Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 歐美劇吹水區-Fringe大結局,多謝各位。(P.36權力遊戲第二季介紹)

我都睇完喇~!
始終一至三季係最正嘅~!!
科幻題材除非一早定哂劇情,如果唔係點都有啲位係冇 ...
trumanso 發表於 20-1-2013 04:01 PM

好似同一班底…
好似同一班底…
原罪 發表於 20-1-2013 23:29

係呀~!不過唔肯定係部份定全部~!!
不過lost雖然爛尾,但係我都鍾意架~!
係鍾意每個角色嘅背後故事~!!:71:
係呀~!不過唔肯定係部份定全部~!!
不過lost雖然爛尾,但係我都鍾意架~!
係鍾意每個角色嘅背後故事 ...
trumanso 發表於 21-1-2013 01:25 AM

無睇LOST…
聽到爛尾…唔敢睇…

個bug係William Bell ,唔知做乜塞佢入Amber:66:

原來個plan冇參佢玩!:38:
個bug係William Bell ,唔知做乜塞佢入Amber

原來個plan冇參佢玩!
Panzer 發表於 21-1-2013 09:06 AM

:50:咦?係喔…

仲無埋隻手:66:
重有,Oliva個兒甥女,reset完冇人記得佢囉!:63:
上次熄機,Peter 竟然唔去同阿媽講再見!
同埋,D shapeshifter 呢?丟落堆田區?
唯有等小說或漫畫補完,如果有嘅話。
重有,Oliva個兒甥女,reset完冇人記得佢囉!
Panzer 發表於 22-1-2013 08:19

新世界好似佢同妹嘅關係唔同左,加上妹嘅婚姻關係都好似唔同左~!!{:3_140:}
有一說,Fox cut budget,咁佢地就走咗喇!:42:
spoiler alert.

我反而有少少唔明, 假如真係reset條timeline, 無o左observer, 咁其實係S5的timeline都會照去? (即係S5的peter/olivia 等人都係比observer管治而另一timeline則開始了新生活(沒有invasion) 但observer是可以穿越唔同的timeline同universe, 咁佢地應該一早就可以預見到? 因為見season5的observer全部變成"單向時間線" 咁生活的人, 而不是Septmber咁可以跳來跳去??
今天這個專欄竟然說《F檔案》,寫得也不錯。

http://www.am730.com.hk/article.php?article=139975&d=1952
今天這個專欄竟然說《F檔案》,寫得也不錯。
原罪 發表於 25-1-2013 12:00 AM

寫得真係不錯
但係都要罵美帝,其實無乜關係。諗得太多了。:38: