Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 歐美劇吹水區-Fringe大結局,多謝各位。(P.36權力遊戲第二季介紹)

今集有新片頭:$
您的長度不符合要求
今集好爆呀!好想傾呀!又唔想劇透…
睇黎又係反白出動既時候~:no:
我盡量講到睇過o既人先會明,所以一直都冇用反白字~!
希望咁都可以吹o下啦~!!{:2_116:}
老實!我唔係咁鍾意今季o既時空,不過又明咁個劇先可以拍耐o的~!
所以我情願睇今集o既世界~!:71:
最開心o既就係"佢"做返自己,咁又可以欣賞位演員o既功力~!!{:3_147:}
我盡量講到睇過o既人先會明,所以一直都冇用反白字~!
希望咁都可以吹o下啦~!!
老實!我唔係咁鍾意 ...
trumanso 發表於 22-4-2012 03:07 PM

反白:

「佢」…終於擁有返原本個性…,但呢個原本個性…應該只在過去編出過,同埋,另一個世界既佢,性格會比較似呢個原本個性。

今集其中一個驚喜,係話左唔再拍電視既bill客串一鏡,但係真人客串定電腦執呢?
同埋…佢唔係應該死左咩?好多個世界既佢都死左架…點解呢個未來會有佢既?
係執出嚟~!
等佢一一交代啦~!!
冇理由上集硬cut就去到今集掛~!!:67:
反白:

「佢」…終於擁有返原本個性…,但呢個原本個性…應該只在過去編出過,同埋,另一個世界既佢 ...
原罪 發表於 22-4-2012 05:35 PM

Very clever, all audience are confused, created a motive to continue up to the end cliff hanger and season 5 of course.
http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=gvWqOZL8JXA

公開左,season 5係最後一輯。
希望解哂所有迷…
:no:第二十集劇情好勁呀!
呢季係咪完左啦?
未完,two to go. 都係時間收檔,留D實力出game 或者movie版、唔係爛尾就慘!
未完,two to go. 都係時間收檔,留D實力出game 或者movie版、唔係爛尾就慘!
Panzer 發表於 29-4-2012 03:08 PM

仲有兩集,之後又等…
下季真正結局…

之前既另一未來編…
令變數多…
又要苦等下一季...:79:不過完都係時候喇~!
解通哂所有野就冇可能架喇~!只希望唔好太夾硬就算喇~!!{:2_123:}
p.s.我始終喜歡原本世界多o的o羅~!睇下季都係用返依個世界......(反白){:3_140:}
今季終於完結…
臨尾都算有大事件,不過算完到。
但之前插入既一集…影響就黎啦…
第五季既結局,同今集既真相…都好精彩…

希望可以好好地收到尾,做返一套科幻劇既經典。
太多科幻劇爛尾啦…好多未完到個故事就砍左…唉…
今季終於完結…
臨尾都算有大事件,不過算完到。
但之前插入既一集…影響就黎啦…
第五季既結局,同今集 ...
原罪 發表於 12-5-2012 11:21 AM

Fringe is my faviorite TV series in the past few years... I really hope next season has a greatd ending! :!

And Game of Thrones is so awesome... I am worrying about the 'dragons' ... :no:
同非公認一樣,原來所有野係Peter妄想出哩,佢住向青山,Walter係主診,Oliver係ward溉nurse,完,end credits..........
WOW, WOW, WOW
Just finish watching the last episode of season 2 "Game of Thrones",
It is just beyond amazing! :$