Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: felixchi

請問EX合金三一一set三隻how much is合理 now?

原帖由 Jimy 於 24-1-2009 02:22 AM 發表

算吧喇, 人地都係講出黎, 我就幫佢做証人姐.
我親眼見過$1250 X 3 = $3800都唔使..
仲要係兆萬大鋪既價,應該有唔少BROS係果到買的.

若果真嘅,我真係走寶啦,我記得當時我都問過旺角好多舖頭佢嘅訂價,都無一間做咁嘅價錢,當時D Yen價重標升緊,訂左貨分分鐘都要補錢,出左貨更未跌過價,可能記錯啦…:58:

原帖由 Jimy 於 22-1-2009 12:42 AM 發表

你係訂定買? 邊到?

我係在蕉人 訂一號 $1400,

之後用一號盒內送的訂紙 -在同一店舖訂埋二, 三號 !,
可以有折扣, 用大約$2400 訂埋:78:

原帖由 Jimy 於 23-1-2009 01:08 PM 發表
那時我買EX合金 三一 那set,一Set 三隻, Total use 3800, 仲送埋大炮一座!

佢呢個價$3800送大炮係真,
因為最初果時訂係$1200-1250一隻,
你睇返定價5算計都係呢個價, (玩具價唔會跟足匯率 ).
佢$3800一SET  ...

拔刀相助,:^ 感激不盡 ! :$
yah!好嘢!再販咪1set(1號2號3號)$3800都唔使!?:34:
頭像被屏蔽
自從EX三一再版,所有舊版嘅現價都變得不合理,係非常不合理。
原帖由 正福娃 於 22-1-2009 12:54 AM 發表
八义半 ~ 九义

呢個差唔多應該係宜家嘅市價,點解我咁講呢,其實有段古嘅。

事原十二月中嗰排我有個 frd 喺加記返嚟玩,返嚟之前佢係香港呢邊用咗皮一 ...

请问大大,:77: EX合金三一一set三隻边道仲有啊???
原帖由 正福娃 於 24-1-2009 10:18 PM 發表
自從EX三一再版,所有舊版嘅現價都變得不合理,係非常不合理。

不合理地貴定係不合理地平?
EX三一再版haha......我又果句:炒家未日:34: