Toysdaily 玩具日報

請問EX合金三一一set三隻how much is合理 now?

原帖由 rickyma_kk 於 22-1-2009 10:19 PM 發表
EX三一好像要出新版!!
好期待!
希望遲D再出黑三一!

幾時出ga 本書:D :D.............不過官方真係搵唔到wo~~~:what:
原帖由 BlackD 於 22-1-2009 11:16 PM 發表

幾時出ga 本書:D :D.............不過官方真係搵唔到wo~~~:what:

3  月號 hobby japan.......09年6月7月8月出......special bonus gift 係斧頭............
原帖由 Jimy 於 21-1-2009 17:35 發表 原價1200-1250一隻,即係4000一SET.EX鐵甲萬能俠都係咁出....EX三一會唔會再版,幾時再版,無人知.

而家大家應該已經知道...
嘩!即係遲啲又再出二号三号 revised 版啦!又要破財啦!咁到時舊嗰三隻咪會冧價?話時話 art storm 開始炒冷飯啦,啱啱先加少少嘢轉少少色又話慶祝40周年出番鐵皮一二号嚟昆人,宜家又就嚟殺到三一啦!

雖然明知被昆但又甘心比錢,諗落自己真係有啲笨!:31:
地獄!真係地獄!:help: :help: :help:
正呀:he: :71:
原帖由 正福娃 於 23-1-2009 02:33 發表
嘩!即係遲啲又再出二号三号 revised 版啦!又要破財啦!咁到時舊嗰三隻咪會冧價?話時話 art storm 開始炒冷飯啦,啱啱先加少少嘢轉少少色又話慶祝40周年出番鐵皮 ...

佐藤大師死左,唔係咁易出到新product啦,加上經濟差,當然食水尾改版好過
今次EX合金又話搵到佐藤留下來既幾張武器設計圖,為左完成佢既遺志,加上發下死人財.
改版推出的理由十分足夠了....:79:
原帖由 好過去搶 於 21-1-2009 10:25 PM 發表
那時我買EX合金 三一 那set,一Set 三隻, Total use 3800, 仲送埋大炮一座!:77:

呢個價確係正,但應該好多brother都唔相信,小弟則認為絕無可能:74:
原帖由 K66 於 23-1-2009 03:35 AM 發表

佐藤大師死左,唔係咁易出到新product啦,加上經濟差,當然食水尾改版好過
今次EX合金又話搵到佐藤留下來既幾張武器設計圖,為左完成佢既遺志,加上發下死人財.
改版推出的理由十分足夠了....:79:
剛剛同佐藤大師電聯過 他説手上仲有好多圖 但因冥府跟地球傳真線路太忙 出新品要等一等了:67:
原帖由 Tachikoma 於 23-1-2009 03:50 發表
剛剛同佐藤大師電聯過 他説手上仲有好多圖 但因冥府跟地球傳真線路太忙 出新品要等一等了:67:

係?我都同佢計過下,佢話叫我安排問米婆,借阿婆隻手畫齊成套機械人大戰機體設計圖.
請fans等一等吧!
原帖由 K66 於 23-1-2009 05:01 AM 發表

係?我都同佢計過下,佢話叫我安排問米婆,借阿婆隻手畫齊成套機械人大戰機體設計圖.
請fans等一等吧!
問米婆隻手唔多可靠WO:69: :DD

那時我買EX合金 三一 那set,一Set 三隻, Total use 3800, 仲送埋大炮一座!

原帖由 WW7 於 23-1-2009 03:42 發表 呢個價確係正,但應該好多brother都唔相信,小弟則認為絕無可能:74:

佢呢個價$3800送大炮係真,
因為最初果時訂係$1200-1250一隻,
你睇返定價5算計都係呢個價, (玩具價唔會跟足匯率 ).
佢$3800一SET 3隻送大炮一D都唔奇,
我想証明佢係無講大話.

你地諗係$3800一SET炒到去過萬,食水幾深呀....
原帖由 Jimy 於 23-1-2009 01:08 PM 發表
那時我買EX合金 三一 那set,一Set 三隻, Total use 3800, 仲送埋大炮一座!

佢呢個價$3800送大炮係真,
因為最初果時訂係$1200-1250一隻,
你睇返定價5算計都係呢個價, (玩具價唔會跟足匯率 ).
佢$3800一SET  ...

1號1800
2.3各1650
好難會3800   1SET
yeah! good chance to get them!
頭像被屏蔽
原帖由 熱血廢人 於 23-1-2009 21:58 發表 1號18002.3各1650好難會3800   1SET

算吧喇, 人地都係講出黎, 我就幫佢做証人姐.
我親眼見過$1250 X 3 = $3800都唔使..
仲要係兆萬大鋪既價,應該有唔少BROS係果到買的.