Toysdaily 玩具日報

查看: 6827|回復: 21

今朝返工蛇王去掃貨!!

見人地掃貨掃得咁開心,今朝返工蛇王去開心掃貨!! 這是第三次去掃貨嗱!!
山口鐵人28同黑牛咩價位?
螺旋眼又咩價-3-?
唔好買我隻紅渣同紅勇呀~~~sic 留返v3 比我haha~~~~~~
原帖由 BlackD 於 16-1-2009 02:26 PM 發表
唔好買我隻紅渣同紅勇呀~~~sic 留返v3 比我haha~~~~~~

我邊到夠你淨呀!!haha~~:43: :43: :43:

回覆 2# 3#的文章

價錢就唔講嗱!!總之就平嗱!!:34: :34: :34:
原帖由 euricolam 於 16-1-2009 02:29 PM 發表

我邊到夠你淨呀!!haha~~:43: :43: :43:

hehe~~你今晚去唔去呀仲? 我今晚又帶2個fd 去wo~haha
又係澳門:70:
原帖由 fourson 於 16-1-2009 02:35 PM 發表
又係澳門:70:

你唔好咁嗱!!其實係澳門買玩具是貴過香港買好多架,好少有今次咁ge機會會有平野掃ga!!
原帖由 BlackD 於 16-1-2009 02:32 PM 發表

hehe~~你今晚去唔去呀仲? 我今晚又帶2個fd 去wo~haha

我今晚應該唔去嗱!!不過我有個fd話想買sic 41, 你幫我留意下,如果有的話唔好同我個fd淨喎!!
原帖由 euricolam 於 16-1-2009 03:09 PM 發表

我今晚應該唔去嗱!!不過我有個fd話想買sic 41, 你幫我留意下,如果有的話唔好同我個fd淨喎!!

冇問題~~sic 我唔係隻隻有性趣~~~只係對v3 同怪金鋼 set 有小小性趣~~而家仲諗緊買唔買好~~~而家想買多隻12" black tim~~ haha~~好難選尼~~~今晚只用700  睇下買到咩野好野返黎先~~wa kakakaka~~~~
原帖由 BlackD 於 16-1-2009 03:12 PM 發表

冇問題~~sic 我唔係隻隻有性趣~~~只係對v3 同怪金鋼 set 有小小性趣~~而家仲諗緊買唔買好~~~而家想買多隻12" black tim~~ haha~~好難選尼~~~今晚只用700  睇下買到咩野好野返黎先~~wa kakakaka~~~~

你今晚唔是要買紅渣同紅勇咩??而家又多隻v3同怪金鋼??
七百元真是唔知夠唔夠你買喎!!
原帖由 euricolam 於 16-1-2009 03:08 PM 發表

你唔好咁嗱!!其實係澳門買玩具是貴過香港買好多架,好少有今次咁ge機會會有平野掃ga!!

我諗佢意思係又冇我地份....:70:
原帖由 brian 於 16-1-2009 03:24 PM 發表

我諗佢意思係又冇我地份....:70:

不過屋企冇位了,
而家只可以買神話:56:
澳門邊到 可唔可以 講比 me呢個學生哥聽:56: