Toysdaily 玩具日報

查看: 6908|回復: 15

今朝10點返工時到手的玩具......

尼排返學真係忙同攰到甩褲...已經冇落玩具舖成半個月都有啦.........天呀............
不過早排見人係度講起黑馬甲......我就心痕痕又想買返件比自己隻黑文著下...於是叫人同我搵左件土炮的土炮野.....:52: ....
不過質素十分ok 尼....算係咁......用國家成立xx周年的三倍 + 一個M記2號餐加大的價錢 就送到我手上....冇野好彈......:55: :55:

唔講咁多......去相....:73:

個packing 都ok la~~~~:73:

又有彩說明書又有貼紙同d 補件.......真係冇咩好講....

質素真係唔錯....咁ge 價 真係冇野好講....

見到的都有透明件.....真的不錯不錯....

因為返緊工.....好彩岩岩收埋左之後老世先返黎.......wa kakak~~~~:34: :34:

收工帶埋佢返屋企大合體~~~~

沉日玩完大合體......今日加埋相佢先

有二塊面.......上色手工不錯....

劍都十分ok la~~冇咩彈

尼枝其實係槍來的....d 位就唔係咁fit......不過佢有扣比埋你扣住佢....不過就真係重到拎唔到.....我都冇比佢拎...

其實上色就唔係好實....不過真的fansproject 都差唔幾.....

扣左上身都好fit.....唔會點郁.....

大脾真係夾硬扣上去的.....我搞左成10分鐘先知夾硬上.....=.=

搞掂哂用左我半個鐘.......點解?? 因為佢冇說明書的....唔係唔係...應該係話....佢說明書入邊的解說直頭就係漫畫的圖.....超難睇得明:50:

overall...土炮中的土炮野算ok ga la~~係個肩同手##fing....因為佢冇扣位的.....只係套上去......大炮真係好難拎得到.....我就擺左尼個pose 上架就算啦.......

如果想平平地玩下的....買尼隻都ok ga~~~因為都係擺多過玩ga la~~.....同埋又係比自己睇.........尼d 強化parts 用土土炮ok la~~~haha~~~個人意見....唔好插我呀:50:

brother, pls let me know, where to buy, tks~~
I also want to know how and where you can get this, please PM me, 唔該曬
BigBig,

Please help me find this :handshake:
個價錢睇左都唔明:(
不過唔該曬:$
合體完記住分享下:love:

黑馬甲 - which Cartoon?

Sorry, kind of ignorant. Don't know which Cartoon it is for this toy.   Would any CHings please tell me?  It looks interesting to me.:80:
pls PM to me where to buy. thanks
大大! 係咪圖保網!!

我見二魚左右有交易!
不過好驚會鬆!!
大合體後可以話比我知D位FIT唔FIT嗎??
同埋可唔可以PM你幫邊個買家買
因為我驚土炮都有好多種!!

唔該哂!!!

原帖由 啪啪聲 於 11-9-2009 02:35 PM 發表
大大! 係咪圖保網!!

我見二魚左右有交易!
不過好驚會鬆!!
大合體後可以話比我知D位FIT唔FIT嗎??
同埋可唔可以PM你幫邊個買家買
因為我驚土炮都有好多種!!

唔該哂!!!

hehe~~~~果然叻仔呀下~~~~~我朋友都買左盒~~~合左之後好OK唔會跌出黎咁啦~~~都叫FIT 位~~~SO 我先買~~~不過咁ge 價.............真係買左先算啦.....

ps 本身正版都係土炮.......尼個係土炮的土炮......

今晚返去玩完再出圖
頭像被屏蔽
wow ... it's so nice ... :71:
would you PM where to buy it...  ?
it's so attractive to me 2...
thanks thanks
:71: WOw....where can I get it ? can you pm me pls, thx
原帖由 D-E-V-I-L 於 11-9-2009 08:00 PM 發表
澳門有紅馬甲WOR~
有無興趣幫你的紅文都上埋甲呀?

唔啦.....原裝土炮太貴啦......求其買黎爽下算...因為我仲有好多target 的 hahahaha~~~~:34:
黑馬甲.....正呀:$

不過係唔係好貴"?????