Toysdaily 玩具日報

查看: 19021|回復: 25

超無聊~~epoch火車扭蛋

實在太太太大意了
無聊地扭左一野...結果上引了XD

因為抽多左路軌可以係咁駁長...火車多左又可以駁長...又多配件玩..SO...

回個神來已經抽左一大堆-_-|||||

紅色車頭會著燈的~

蒸氣車頭D車輪就會轉~

仲有好多唔同既配件..

http://hk.youtube.com/watch?v=zZNYGeu7Pog

http://hk.youtube.com/watch?v=sdMHrna65JA

拍左兩條片~
好鍾意個舊式火車頭 ~
呢間廠既火車我都有幾架係到
得閒影D相上黎會下你
扭蛋店都有得扭?
入電玩架?:?

回覆 1# 的文章

哦~ 是一個好的開始:34: ... 我以前有儲開epoch的, 不過而家主打yujin火車~~:45:
:help: 可惜yujin 同epoch size 唔同
原帖由 Q太郎 於 5-1-2009 02:16 AM 發表
哦~ 是一個好的開始:34: ... 我以前有儲開epoch的, 不過而家主打yujin火車~~:45:
但願自己唔好中毒呀...有d feel到係無底深坑:help:

epoch火車好係幾好..但要抽到路軌果下煩
好難抽中路軌...:(

另外呢套蛋都唔算易搵
得我家附近一間扭蛋店有咋...大型百貨都無...
原帖由 CK1984 於 5-1-2009 02:07 AM 發表
扭蛋店都有得扭?
入電玩架?:?

係入3a電的~
唉,又幾正o咼。:handshake:
Thx sharing~! :)
多謝大大既分享∼
我自己本身有儲開yujin火車∼
感覺上epoch比例上做得好d∼
yujin d新幹線個車頭好似做得好大搞到個車身好短咁∼
我想問下~Y記火車係咪都係自己抽路軌的?
路軌問題令人好頭痛...尤其是我呢類唔係由頭玩起既
要起一代入面抽到夠用既路軌好有難度
我中左6SET曲軌(每SET8段)都抽唔到一SET直的...連基本形都好難砌呢...

同埋EPOCH火車時有出軌問題...:56:

雖然D車頭真係幾靚

回覆 12# 的文章

Yujin火車仲衰過epoch火車, 路軌是沒得抽的, 通常火車+一節軌的, 因此, 一套yujin火車是不可能砌成一圈的~:79:
By the way, epoch火車大多數可在Vivi Shop找到~
:58: 看了也想去買來玩玩
原帖由 L-U 於 5-1-2009 10:55 AM 發表
但願自己唔好中毒呀...有d feel到係無底深坑:help:

epoch火車好係幾好..但要抽到路軌果下煩
好難抽中路軌...:(

另外呢套蛋都唔算易搵
得我家附近一間扭蛋店有咋...大型百貨都無...

玩火車根本就係個無底深坑
火車蛋我個人鍾意一套咁買
免得抽中車頭或車尾,而且扭到無哂而又想追番某幾個車卡咁就ma煩