Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Hottoys - 1/6 24" Batpod

~~~~~~春?

認真mode,希望貓女可以出到,可以貼貼服服,抬得起頭做人咁坐落架batpod度。

諗住訂 ...
catcat 發表於 2-6-2012 11:01 AM

係叫~~"床"~~~ 一隻玩具滿足三個願望. :)
大吉利是仲話你已故添
Oldcat 發表於 1-6-2012 10:50 PM

啋啋啋!:no:
啋啋啋!
vanhelsing 發表於 2-6-2012 01:36 PM

呀草莓師兄典解會有呢種認知呢,係未師兄你駛出幻術迷惑咗佢:p
呀草莓師兄典解會有呢種認知呢,係未師兄你駛出幻術迷惑咗佢
Oldcat 發表於 2-6-2012 01:48 PM

我都無用寫輪眼喎!寃旺呀!:help:
植髮真係好麻煩,個人都係希望好似alice,咁,比多個假髮算。
catcat 發表於 2-6-2012 12:29 PM

植髮膠髮各有各好, 不過今次我覺得catwomen用植髮唧幾會高,
catwomen係個長髮美人, 如果加膠髮可以抬高頭咁如果個頭要轉左右
咁可能又要另外加多個膠髮, 如果係用植髮唧話咁就可以一次過,
而且成本應該會低d.
頭像被屏蔽
我都無用寫輪眼喎!寃旺呀!
vanhelsing 發表於 2-6-2012 01:56 PM

素知大大專業處理人狼呀,Frankenstein 呀,吸血鬼呀咁,唔通••••••:@
頭像被屏蔽
查實植髮技術仲未得,用左植髮其實整體來說不好看
Strawberry 發表於 2-6-2012 03:01 PM

如果個髮型好似BW海浪型咁的确係個問題, but如果髮型係直型應該都O.K
好似babydoll, 雖然我無買但睇到大家都好靚.
係咁既,因為batman version1 年代是figure界的"那些年”,人人熱血到剩係討論batman都傾到兩,三點,係 ...
Strawberry 發表於 2-6-2012 02:58 PM

原來係拱,小出現同已故差好遠噃,
既非事實就好易誤會係詛咒,幾驚你話同Dracula 有親戚關系:p
皆因Van 兄出名降魔伏妖:52:
回復 41# O暈

要HT附加d槍火effect應該合情合理呱∼又可以提高可玩性∼
係咁既,因為batman version1 年代是figure界的"那些年”,人人熱血到剩係討論batman都傾到兩,三點,係 ...
Strawberry 發表於 2-6-2012 02:58 PM

家陣都好熱血噃,依然通頂不過係講咩比例,送咩頭盔,似唔似,留一手,•••••••:78:
回復  O暈

要HT附加d槍火effect應該合情合理呱∼又可以提高可玩性∼
Maxson 發表於 2-6-2012 05:09 PM

建議很有建設性,不妨向HT發電郵反映你的睇法
回復 58# O暈

O暈兄可否代我email?因為...我怕羞...:DD
頭像被屏蔽