Toysdaily 玩具日報

查看: 17216|回復: 27

[個人收藏] 我老婆大人幫忙的成果,SIC簽名真品!!

我老婆大人幫忙的成果,佢幫我排隊搵安藤大師在SIC簽名呀!!:52: :52:
(佢好似排在德哥前面:34: :34: )
2010年3月1日在某拍賣網見到SIC  的不正常價格,
見到真是想講一句有無攪錯,唔係限定的SIC比人炒到變成限定SIC的價格,
本身限定品的SIC再比人炒到上天,現在咩世界呀,
O甘早知這幾盒簽名真品,我唔開來玩啦,
如果現在賣出去,我諗都足夠去次日本旅行了!!

THANK YOU 老婆大人:71: :71:
:71: :71: 又一忠實FANS
哇!!!!!!咁真係好幫得手喎....:71:
嘩 ~~ 好正呀 !!
大大可以大炒特炒啦 !!
原帖由 Kuuga_iwsp 於 2-12-2008 12:19 AM 發表
嘩 ~~ 好正呀 !!
大大可以大炒特炒啦 !!

玩具係要黎玩, 唔係要黎炒架:74: :blame:

比德哥知道你就死:DD

:77: :77: :77:
大大得此嬌妻,真令人羨慕.....:love:
:34: GOOD!!!!!!!!
大大老婆真係好幫得手喎!:77: :77:
恭喜曬:77:
做乜自己唔排隊要太太去:blame::blame::blame:
佢個簽名好似罰抄.....:34:
I know who's your wife now....................... :50: :50: :50:

U, what a real man!!  :71: :71: :71:
有個咁既老婆仲想點:^
原帖由 Douglas.M.Saint 於 2-12-2008 08:31 PM 發表
I know who's your wife now....................... :50: :50: :50:

U, what a real man!!  :71: :71: :71:

你都快快揾番個啦........:34: