Toysdaily 玩具日報

查看: 12384|回復: 7

[玩具攝影] 為真實而戰!! ROBOT魂限定 ASTRAY OUT FRAME D 迷茫高達非規格機D

大家好, 好耐冇寫報告, 今次做既係R魂限定既OUT FRAME D
由於對ASTRAY系列有愛, 所以呢隻係一出即入兼玩
呢部機同上年隻聖約差唔多, 今次笨大滿足到外傳FANS之餘仲符合一模多用既原則XD"
唔講咁多去相先

槍型攝影機, 由於主角係個記者, 所以有部攝影機傍身都好合理XD"

真正既光槍, 槍管刻有機體型號
笨大有時DRETAIL位真係細心都你唔信

背包其實係一對機械臂, 用黎拎野

刀仔, 反轉可以用黎爬山

BEAM SIGN
本身可以當光劍用, 但真正既用途係用黎畫公仔(無誤)

對聖約時用到既劍裝, 膊頭要用返STRIKE先裝得落...

機體顏色既關係裝劍裝都幾MATCH

對決, 特登搵返本漫畫出黎睇

兩部同型機

玩完

作為FANS, 今次好滿意, 希望黎緊會繼續出外傳機

PS: 好耐冇影野, 都已經唔係好記得點影...

最後送上小弟FB玩具專頁
https://www.facebook.com/albumkyo353
睇完相鍾意就LIKE下啦

各位, 下次再見
本人冇乜留意蘿白魂,
未睇大大既內容, 仲以為係大大自己改機添~
Out Frame is nearly the best design of Seed.  Add marks for support! :)
本人冇乜留意蘿白魂,
未睇大大既內容, 仲以為係大大自己改機添~
mf_c2000 發表於 13-5-2014 09:18 AM

我都想有咁既功力改機...我都係乖乖俾錢買算啦...:80:
Out Frame is nearly the best design of Seed.  Add marks for support!
Douglas.M.Saint 發表於 13-5-2014 03:44 PM

多謝德哥
呢隻既設計真係好特別, 相機槍, BEAM SIGN, 仲有一堆非戰鬥用既裝備
所以我覺得外傳機正過本傳好多
呢隻機體個設計真係幾特別 ~
nice photos.  nice poses.  support.
如果笨蛋出佢啲特種背包我會考慮吓落坑!