Toysdaily 玩具日報

查看: 15276|回復: 10

[個人收藏] SHF Black , Black RX , 影月 , Decade +新櫃Tomica臨時停車場

近期忙於工作,買番黎既玩具都無咩時間玩,趁屋企訂造新櫃送到貨,請左半日假,速速拎幾隻拉打出黎影一影相,再將近一年買回來的120架tomica車仔一次過"晒冷"{:1_208:},
不過當影完相後即晚已經將所有車仔入番盒,交番個新櫃俾老婆同小朋友擺佢地既心頭好:38:
廢話到此為止,玩具雜影數張,大家隨便隨便,多謝欣賞:)

[/img]

影月始終最型~~~~~~~~~~~~
買toy 無得 display ..... 慘無人道 ....
申請1格刀唔得 ...??
正!請問樓主,tomica有冇出過7人車款previa 或 estima?
頭像被屏蔽
排得咁整齊,一晚都過唔到 . ..
好可憐嘅Tomica ~~ :79:
正!請問樓主,tomica有冇出過7人車款previa 或 estima?
keithwu516 發表於 6-5-2014 01:49 PM

印象中佢本40週年超圖鑑內係有出過呢兩款車,等我過兩日拎番本書出來望望再回答你!
排得咁整齊,一晚都過唔到 . ..
好可憐嘅Tomica ~~
Kuuga_iwsp 發表於 7-5-2014 12:31 AM

我已經買左牆架同層板,等遲下有假期就再僭建屋企玩具櫃下半部分做停車場~~:he:
印象中佢本40週年超圖鑑內係有出過呢兩款車,等我過兩日拎番本書出來望望再回答你!
ericlai58 發表於 7-5-2014 12:39 AM

以我所知,淘寶有大6版,但我想找日本版,但從來未見過。
以我所知,淘寶有大6版,但我想找日本版,但從來未見過。
keithwu516 發表於 7-5-2014 12:49 AM

搵到,豐田estima分別在2000年同2007年都有出,編號同係99,
再早期就曾於1992年出過豐田estima救護車,編號87及編號99的白色estima
搵到,豐田estima分別在2000年同2007年都有出,編號同係99,
再早期就曾於1992年出過豐田estima救護 ...
ericlai58 發表於 7-5-2014 01:00 AM

吾該晒, 吾怪得市面冇晒,原本己經出左7年了。
Thanks a lot