Toysdaily 玩具日報

[Ah! My Goddess] 買磁石送電話薄!!!

[廣告迴避mode]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[/廣告迴避mode]

買果時, 不知幾咁想掉o左本書佢... 又大又重, 最重要係冇野睇...
入面除o左無限之住人同我的女神, 就冇一個故仔我係識既...=_="

不過... 為o左belldandy... 月供3個月就3個月啦... 無計.....

海洋堂出品, 好靚囡!!

粒磁石好細粒, 唔多夠力... figure 本身上色有少少出界, 不過係女神既大神通之下, 咩都睇唔到!!!

而家諗緊點display......頭痕中....

[完]
頭像被屏蔽
師兄~你個隻已經靚過我個隻了....

我隻頭髮上面有個明顯小洞ga.....

:79:
我都想入呀  ! ! ! ! !
原帖由 paleblue 於 28-11-2008 01:32 AM 發表
師兄~你個隻已經靚過我個隻了....

我隻頭髮上面有個明顯小洞ga.....

:79:

貢大獲:50:

我果隻頭髮有少少甩油, 不過位置唔明顯...

點都好, 之後兩隻都係要買...:43:
請問幾$呢?
女神.... 我日文版單行本買到三十二期就停o左, 而家真係望佢快o的大結局, 再咁拖落去仲有幾多人會睇??
原帖由 Noctilux 於 28-11-2008 09:33 AM 發表

貢大獲:50:

我果隻頭髮有少少甩油, 不過位置唔明顯...

點都好, 之後兩隻都係要買...:43:

Yes 一定會買埋佢, 不過如果再係電話簿我諗真係會唔要俾返佢, 蝕底都好過俾我掉

珍惜地球資源:78:
原帖由 魚旦 於 28-11-2008 09:44 AM 發表
女神.... 我日文版單行本買到三十二期就停o左, 而家真係望佢快o的大結局, 再咁拖落去仲有幾多人會睇??

作者想做到好似叮噹咁既日本國寶掛... 順便帶埋入棺材.....
btw 我勁buy 動畫版+belldandy@永遠的17歲cv......