Toysdaily 玩具日報

終於抽到隱藏版part 3筋肉人磁石貼

本人對筋肉人的產品都較為喜愛,無奈在港要買到該產品不多及返貨也不多,固大多情況一係錯過了,一係就要接受貴價。不知有冇大大有此同感呢?

為了佢我其他款已平均每款有三隻了...........:70:
原帖由 ANDY1986 於 2-6-2009 01:09 AM 發表
本人對筋肉人的產品都較為喜愛,無奈在港要買到該產品不多及返貨也不多,固大多情況一係錯過了,一係就要接受貴價。不知有冇大大有此同感呢?

h ...
hi bro, can you PM me where did you get this?
點解唔一set買呀, 一set而家好平

你講得冇錯, 玩開筋肉人都知, 勁常冇貨或捱貴貨, 有貨時唔買, 之後又搵唔到就後悔:47:

有興趣去主題區交流下, 有好多筋肉人情報
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-14635-1-1.html

o係HK做筋肉人fans真係一d都唔易.... 早排hit起上黎, 真係好多product出
但係好多HK都未必有貨到, 有時有都得好少....
成日得part1有貨, 之後果d就無人入, 又無行貨, 唯有捱貴貨...

回覆 2# 的文章

我在將軍澳奇x抽的如大大方便可以去看看

回覆 3# 的文章

多謝大大提供此主題區給我。

我起初諗住抽一兩個便算但越踏越深hahahahah

回覆 4# 的文章

唉我哋d筋肉人fans真係慘:help: