Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Aryan

星戰人物介紹2:Plo Koon

好多謝大大那麼詳細的報告:71:
另閣下所提及的動畫在哪上映?:?
Cartoon network.....:51:
原帖由 Owen 於 27-11-2008 04:56 PM 發表
大大之報導可說是一流....可以加深我對Star Wars的故事清楚一點!!! 不像當初的一知半解; 可以的話大大可仍續寫下去.......另外有關大大所提及之(EP3既原畫設定集中既設定稿)....可否提供其書名及什樣可找到呢???請大 ...

書名是<the art of starwars EP3 revenge of the sith>:http://www.amazon.com/Art-Star-W ... 1_1?ie=UTF8&amp;s=books&qid=1227825018&sr=1-1
可以到以上網阯買,當然有簡裝版,我呢本是精裝硬皮書面版,貴好多....我都是後尾先知....:58:
原帖由 Starstalker 於 27-11-2008 11:16 PM 發表

Grievous係比mace搞到咳bo...唔係咩....(不過係而家套clone wars, 佢已經有咳...:30:)

大大講過Plo待自己部下既clone軍就好似自己兄弟咁,就算犧牲自我都要令處于危險中既部下逃離

再加上因為係架fighter入 ...

thankyou指正,我copy & paste左yoda.:50:

另外,大大你覺唔覺death vader有d蠢, sidious後期好明顯係利用佢,之前扮比Grievous捉左同之後背叛jedi一系列事件都明朗化左,自己老婆又救唔番,點解仲要臣服於sidious?

至於tv game: forceunleashed中sidious踢爆左death vader利用secret appentense背叛佢而唔利用secret appentense取代death vader呢?sidious好鍾意一個取代一個, 最初就DEATH MAUL死,就count dooku頂上,之後睇中anakin,就借佢手攪掂count dooku, 點解呢?
同埋係咪真係如yoda所講, sith一定係2師徒制, no less, no more?
Darth Bane訂立2師徒制.....係佢之前唔係的...

Sidious利用人當然搵個比較強的啦....:67:

不過都係唔知點解而家clone wars入面既Greivous已經係到咳...:30:
圖的連結都斷了~~:what: