Toysdaily 玩具日報

星戰人物介紹2:Plo Koon

呢隻Plo Koon 將會係我第三隻Clone Wars.
支持!!!:71:
我都鍾意Star war 呀...
不過太多角色唔識
多得大大咁樣介紹下
唔好停呀!!!
希望大大有更多好的介紹!:71:
大大的介紹很詳細AR
對於我呢d 唔係好另英文黎講, 但又好鍾意STAR WARS 的人.
實在是一件好事.
多謝你的介紹.
大大, 你上面講到, 官方網頁, 有個實力排行榜.
想問下可唔可以俾條LINK 黎睇下AR?
謝謝
佢會唔會你 Original Fake 的親戚? :p :p
好死似樣呀!!:x
想請問有冇大大知道有玩具廠出過New Jedi Order d玩具呀? 本人對Yuuzhan Vong對force免疫呢個設定好有興趣 :77:

p.s. 樓主大大可唔可以介紹下有關New Jedi Order o既玩具同埋故事呀? thanks! :77:
nice work ~
detail report and cool collection,
mind showing me the book cover, thanks~
原帖由 tysss 於 27-11-2008 03:07 PM 發表
想請問有冇大大知道有玩具廠出過New Jedi Order d玩具呀? 本人對Yuuzhan Vong對force免疫呢個設定好有興趣 :77:

p.s. 樓主大大可唔可以介紹下有關New Jedi Order o既玩具同埋故事呀? thanks! :77:  

呢個故事暫時並沒玩具出過,至于故事,好似小說會更加詳細,但我未睇過呢......希望孩記未來既漫畫set會出啦:58:
大大之報導可說是一流....可以加深我對Star Wars的故事清楚一點!!! 不像當初的一知半解; 可以的話大大可仍續寫下去.......另外有關大大所提及之(EP3既原畫設定集中既設定稿)....可否提供其書名及什樣可找到呢???請大大指教.......:26:
clone wars隻plo koon真係好鬼正:71: :71: :71:
你個post都係!!!....clone wars total幾多集???:50: 100?....我唔知tim:56:
原帖由 Duraxyll 於 27-11-2008 10:51 AM 發表
呢隻Plo Koon 將會係我第三隻Clone Wars.

我既第4隻:73:.....期待下隻clone wars Jedi....Kit Fisto
sideshow出果隻12"大大你有無買到?好平!!
個人來講, plo koon件袍係咁多jedi中係最型既,
最不滿係響ep3時, 佢既死法, 太求其, 以佢既感知能力, 無理由sense唔到後面有問題,
yoda都即時sense倒,你話係咪?
反而想大大詳述general gravious就真, 例如點比yoda打到佢氣咳同究竟佢係咪可以納入為sith等, 好多大大唔似我地呢亨starwars死士,講多d比大家知啦.
唔好放棄呀我支持你
我都十分喜愛星戰系列的
請你一直分享呀
我比d火你...:71:
原帖由 宮澤熹一 於 27-11-2008 07:01 PM 發表
sideshow出果隻12"大大你有無買到?好平!!
個人來講, plo koon件袍係咁多jedi中係最型既,
最不滿係響ep3時, 佢既死法, 太求其, 以佢既感知能力, 無理由sense唔到後面有問題,
yoda都即時sense倒,你話係咪?
反而想 ...

Grievous係比mace搞到咳bo...唔係咩....(不過係而家套clone wars, 佢已經有咳...:30:)

大大講過Plo待自己部下既clone軍就好似自己兄弟咁,就算犧牲自我都要令處于危險中既部下逃離

再加上因為係架fighter入面....比較遠所以sense唔到... (yoda係正身後當然sense到...)