Toysdaily 玩具日報

查看: 9481|回復: 18

有3隻金牛係手,有冇好介紹呢?

如題:78:
謝各位大大意見:64:
頭像被屏蔽
買手 2778 擺一年變四隻金牛•擺二年變五隻金牛............:34:
原帖由 上下盤 於 20-11-2008 06:39 PM 發表
買手 2778 擺一年變四隻金牛•擺二年變五隻金牛............:34:

Good choice.........:67:
原帖由 上下盤 於 20-11-2008 18:39 發表 買手 2778 擺一年變四隻金牛•擺二年變五隻金牛............:34:
:45: 不如請我地食飯~
你介唔介意買2手~?!
3千如果全新單返有D難度WOW~
頭像被屏蔽
就咁...

3千蚊買「單鏡反光相機」...並不是無可能...因為這個世界還有「菲林單鏡反光相機」...

樓主好似只問3千蚊有甚麼好介紹...但沒有說清楚想買甚麼...

3千蚊...買支Gitzo腳架都唔錯...

小櫻上
單反緊係冇可能,想問DC仔……:(
原帖由 哨牙囡 於 21-11-2008 04:41 PM 發表
單反緊係冇可能,想問DC仔……:(

教你la,攞住3牛 行入百老會 放低喺枱面
大聲講:我就得咁多,有咩好DC介紹!!
:34:
原帖由 聖鬥士JACK 於 21-11-2008 17:27 發表

你呢個都係一個好提意~XDD
原帖由 聖鬥士JACK 於 21-11-2008 05:27 PM 發表

蟹jack,玩野呀?:^
其實CANON PowerShot SX1 IS 呢部唔錯~~~
不過就可能會貴小小~~3千頭左右~~~

可以去下面的LINK~~~SEE SEE
http://www.dcfever.com/cameras/specification.php?id=1054
原帖由 X-JAPAN 於 21-11-2008 22:18 發表
其實CANON PowerShot SX1 IS 呢部唔錯~~~
不過就可能會貴小小~~3千頭左右~~~

可以去下面的LINK~~~SEE SEE
http://www.dcfever.com/cameras/specification.php?id=1054

如果拍埋G10比呢? 我朋友想入部dc...

我想用二千蚊樓下再樓下買部DC來影玩具有什麼選擇呢?

我想用二千蚊樓下.............再樓下買部DC來影玩具有什麼選擇呢?