Toysdaily 玩具日報

查看: 14966|回復: 25

[玩具攝影] 等金牛同水瓶真係頸都長...12黃金ex提早共鳴!

死人b社遲遲都唔出唔比人斷尾最後2隻黃金ex..應該出年都唔知出唔出到..所以我等唔切..係神櫃拎返12隻黃ex金出黎共鳴!

先黎閃閃生輝既聖衣箱!

有聖衣箱點可以冇聖衣形態!

好燦眼..

齊晒12黃金,緊係要有嘆息之牆啦!

共鳴吧!12黃金聖鬥士

有嘆息之牆緊係要係神櫃拎返d黃金出黎擺下先!

影影下我先發覺原來擺漏左阿穆..

拎返阿穆出黎..岩岩12人

緊係要比射手座艾洛斯黎張單人照!

年輕的聖鬥士們,雅典娜就託付給你們了..

劫嬰既修羅

天價兄弟

3"子"合照~好老實..冥雙子個個都話要換甲..我真係冇咁既心情,又唔係有咩大影響,咪又係咁玩

同場加映黃金ex星矢&紫龍!..希望水瓶第時唔好咁貴..冇錢入2隻了..

多謝觀賞!
ching好犀利~~~令人嘆息~~不過嘆息之牆果張好似差左金牛??
這樣拿出來拍照,可用想象是超大工程啊!厲害!!
:x好野~~!!!
但相同始終唔等如齊十二件可以共鳴....
以而家走勢, 平極都要同EX薛安價差不多...
好靚同D post擺得好正,支持支持!:71:
場景正! 運費好甘wow !
Show show 嘆息之牆才是重點吧?
好鬼死正呀師兄 ~ ~~~~~~
ching好犀利~~~令人嘆息~~不過嘆息之牆果張好似差左金牛??
arthur 發表於 6-3-2014 12:04 AM

多謝支持:51:,應該有,擺左係最入..:x
好玩好睇好正
想問下師兄只天枰紫龍系唔系用返童虎個body+EX 紫龍頭?thanks

EX 水瓶{:1_203:}

遲遲唔出, 自組玩住先~~
{:1_222:}
好玩好睇好正
想問下師兄只天枰紫龍系唔系用返童虎個body+EX 紫龍頭?thanks
wingsiu 發表於 6-3-2014 01:25 AM

我隻天秤紫龍係用返童虎body,加安全帽紫龍頭髮同怒吼面相
EX 水瓶

遲遲唔出, 自組玩住先~~
kkwkkw 發表於 6-3-2014 01:26 AM

師兄好正,一見到就想佢快d出!不過你個神櫃好滿喎,可以擺d係我度
XD
wawawa 你隻EX水瓶 同 水瓶冰河係點整的~
"冥雙子個個都話要換甲..我真係冇咁既心情,又唔係有咩大影響,咪又係咁玩"
但我好似唔覺師兄你隻冥雙子腿甲有問題WO= =
正呀....金錢..力量..心機....用心的配合....{:1_220:}