Toysdaily 玩具日報

查看: 24798|回復: 83

[玩具攝影] 聖衣神話EX白羊座 - 薛安登場!!!

2014年5月聖衣神話EX白羊座 - 薛安登場!!!居然在距離黃金系列將近完結之際, 廠商又再推出所謂既限定版本賺過夠............:oh: 今次薛安同樣是白羊座, 當然沿用回穆既素體及聖衣啦, 只是換一換頭雕面相, 又可以賺一筆了............:58: 所以今次薛安真的沒有特別野好講, 面相感覺算是好過早期廠商所公佈的啦.........:71: 缺點當然仍是難途腳軟的命運..........:79: 其他基本上都沒有什麼分別.........快快影完相便入櫃了!!期待7月份金牛到來...............:handshake:

今次Boxart與上次冥衣系列同一設計, 所以同樣慘淡收場.....

包裝內部配件一覽~

都係著返聖衣靚仔晒........

兩代白羊座合照~

後髮無咗??? 咁SAD???? {:1_206:}
耍入多箱{:1_203:}
型仔!薛安好似靚仔d.:71:
好圖,睇左算。幾平都唔入,留番來買金牛。:78:
西利! 又一隻...........:71:
頭像被屏蔽
多謝師兄分享靚相! :71: :71: :71: 這隻真的是沒誠意之作:53: , 希望 冥薛安 能夠給大家驚喜吧!:handshake:
後髮無咗??? 咁SAD????
耍入多箱
kkwkkw 發表於 18-5-2014 11:30 PM

算啦............冇KKW大咁有米, 可以入咁多箱呀.............:DD
型仔!薛安好似靚仔d.
Gundam6j 發表於 18-5-2014 11:32 PM

係呀, 型仔過穆好好好好多................{:1_220:}
好圖,睇左算。幾平都唔入,留番來買金牛。
馬仔 發表於 18-5-2014 11:39 PM

抵玩wor馬兄................睇完都入返隻啦..................:75:
點解我又睇唔到!:70:死圖!
西利! 又一隻...........
可變戰士 發表於 18-5-2014 11:44 PM

都唔夠你入咁多好野啦..................:58:
多謝師兄分享靚相!    這隻真的是沒誠意之作 , 希望 冥薛安 能夠給大家驚喜吧!
mythsgod 發表於 18-5-2014 11:45 PM

客氣喇, 希望以後既神話都可以出多d正野, 比多d信心我地班粉絲啦...............:handshake:
點解我又睇唔到!死圖!
sunnyfatb 發表於 19-5-2014 12:11 AM

CHING mud咁岩又係你呀............請稍後再try try..............{:1_197:}
都唔夠你入咁多好野啦..................
ray文 發表於 19/5/2014 12:11 AM

我同你邊有得比呀!? :(
頭像被屏蔽
後髮不見了??

cc