Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JOJO同好黃金體驗之世界(傾劇情,有劇透,慎入!)

漫漫來~
好好享受~
原罪 發表於 7-6-2013 04:02 PM

我都覺, 巨人近期咁hit我都有追, 不過上星期開始睇 jojo之後覺得, jojo更吸引~
http://www.youtube.com/watch?v=xe9pvmZM1mA

PS3 JOJO All Star Battle PV5

終於有Bruno!!!Diavolo!!!

咁Fugo呢?!?!:oLisaLisa呢?!:no:
http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/asb/lg/ouen.html

PS3 All Star Battle 人物投票 (大前提你需要有Twiter){:1_238:}

PS3 All Star Battle 人物投票 (大前提你需要有Twiter)
歪不正 發表於 10-6-2013 09:47 PM
PS3 All Star Battle 人物投票 (大前提你需要有Twiter)
歪不正 發表於 10-6-2013 09:47 PM

估唔到暫時最多人投既竟然係某騎馬人仕......(13xx)
隻game做封面果個都係得幾百
估唔到暫時最多人投既竟然係某騎馬人仕......(13xx)
隻game做封面果個都係得幾百
ase 發表於 11-6-2013 10:05 AM

重要少過阿女{:1_214:}
回復 1652# 歪不正

無 Weather Report? :angry:
{:1_222:}JOJOLION第四期已出, 講到定助已知道自己係某人同吉良的融合体...
唔好咁快爆響口嘛﹗應該話︰「佢係吉良吉影,又唔係吉良吉影」(雖然如果我未睇既話都會插話呢條友講緊乜?﹗)
唔好咁快爆響口嘛﹗應該話︰「佢係吉良吉影,又唔係吉良吉影」(雖然如果我未睇既話都會插話呢條友講緊乜?﹗ ...
多其 發表於 19-7-2013 09:23 PM
{:1_222:} 嗯, 拜託原罪大大加返有劇透至得~~!!!!
:p 唔係樓主, 無得避忌好多野, 咁就講左出黎~~!!!!!
嗯, 拜託原罪大大加返有劇透至得~~!!!!
唔係樓主, 無得避忌好多野, 咁就講左出黎~~!!!!!
香港人 發表於 19-7-2013 09:54 PM

一向有劇透開:44:…
不過通常靠自律…

如果講得太貼連載…
請自善用"反白"{:1_204:}

透單行本,都唔算過份啦。平時傾最新連載劇情架…:34:

宣傳GAME對戰E/F組:http://www.famitsu.com/news/201307/19036961.html(47分鐘長)
留意10:00!!{:1_205:}
宣傳GAME對戰E/F組:(47分鐘長)
留意10:00!!
yui-ling 發表於 20-7-2013 10:14 AM

joseph 你一路好走:sad:
{:1_222:}新一話已睇, 康瑞對東方劍~~!!!!