Toysdaily 玩具日報

苦等四個月, 終於等到喇 ^_^

訂左差唔多四個月, 早兩日個SALES話呢兩日會到貨, 心情已好興奮, 今朝收到電話話到左, 下午得閒即刻去攞貨 ^_^

同另外兩兄弟黎番個合照 ^_^

:50: 好利害,大大d鏡有無炒價?:77:
原帖由 shawn 於 25-10-2008 01:59 AM 發表
:50: 好利害,大大d鏡有無炒價?:77:

其實我都唔知正常價同炒價係幾多, 我係係豐記度訂, 訂前亦同百記個價比過, 豐記平少少, 不過支70-200真係等好耐, 開頭話個幾月就有, 點知一等就等左差唔多四個月, 支小黑之前聽其他大大話係用舊款遮光罩, 尋晚開箱一睇, 已經轉左同2470一樣新款有個制嘅遮光罩, 算係有少少改良左 hahaha
恭喜......
:64: ... 犀利犀利~~
傳說中的NIKON大三元~~
訂支咁popular 既鏡要四個月 :sad:
頭像被屏蔽
10月頭中環好多地方都有現貨 (70-200) 我都在豐宅入了, 正常價, 仲可免息分期.
已於24-70, 我就在8月份入手, 炒價, 應該貴了幾百至一千玩, 不過算啦,市場冇現貨.
原帖由 小威威 於 25-10-2008 01:10 PM 發表
10月頭中環好多地方都有現貨 (70-200) 我都在豐宅入了, 正常價, 仲可免息分期.
已於24-70, 我就在8月份入手, 炒價, 應該貴了幾百至一千玩, 不過算啦,市場冇現貨.

大大竟然買到現貨咁好??? 真幸運 ^_^
原帖由 超級玩具王 於 25-10-2008 13:19 發表

大大竟然買到現貨咁好??? 真幸運 ^_^

:58: 好有米~

:77: 恭喜恭喜~