Toysdaily 玩具日報

查看: 11891|回復: 15

卡通老變反9城大減價!!(我執咗Leader Class馬sir返屋企)

可能各大大都知道,我自己即買咗Leader Class馬格斯,眼見吉島仲
平得咁緊要  :Q
(2條魚  多d  買到L class  @@)
係呀,係兩魚一草。
我都有買啊!有coupon仲要平多十蚊!!!超值!超好玩!:71:
上個月買左成三條魚:49:
頭像被屏蔽
transformer, more than meet the eyes:he:
好靚啊!∼∼∼∼∼∼∼
想問下有無地球型態的文哥? 幾錢到?
正,要去!!
Wow~:@
So GREAT!!

Which Toysrus?
見到個post, 即刻食飯時間去tst間反r城睇下, 唔好理太座既反應........:34:
報告如下......
TF 馬SIR大量 @ 收銀處....:43: 有人一次買兩盒:50:
不過唔想家變:55: 又太大....所以放棄......:56:
D 日版 CLASSIC 賣繄一魚多D, 有興趣可睇下.....:61:
最後以為冇收獲.....:79: :53: , 但在收銀處見到LAST一盒地球文:34:
古惑啦,  收到密一密都比我
吉xx 都有特價.. 好多TFA Jazz (x, Movie文哥!(x, TFA 文麥 boxset !&x
呢幾日仲有95折...
我就買左2隻呢D

我尋日係又係屯吉(汁)o左盒電影版 大刀文:34:
開頭唔覺意係櫃面見到個價錢,即時:50:
跟住第一時間放低銀兩.....:43:

個價仲平個大大隻LC 馬sir...............(好在之前做兩舊舊時忍到手)
呢隻真係低玩 ! 炮台開合設計真係一絕 !