Toysdaily 玩具日報

查看: 8537|回復: 10

HT batman begin 新形象--修身成功照~

首先再多謝BBQ6712大大的教學~
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=76079&extra=&page=1

改完感覺上發覺隻begin仲正過TDK(可能我愛begin多d)...今次無磨胸,但照修了左右腋下位..其實成個改造後感覺完全係301 body 的形態..

劣圖一張..見諒.. :35:

nice........:71: :71: :71:
SORRY...硬係覺得仲係好肥:42:
原帖由 ajc188 於 17-10-2008 11:57 AM 發表
SORRY...硬係覺得仲係好肥:42:

begin已經比未改之前好好多(雖然我仍然覺得頭身比例仍有問題)..之前我直情吾想拿出來玩..:55:

原帖由 takeshi 於 17-10-2008 12:04 PM 發表

begin已經比未改之前好好多(雖然我仍然覺得頭身比例仍有問題)..之前我直情吾想拿出來玩..:55:

大大咁講"之前我直情吾想拿出來玩", 我好慚愧....:unhappy: 我o個只都未修身, 仲企正喺 display 柜中间
原帖由 riderfun 於 17-10-2008 12:53 PM 發表

大大咁講"之前我直情吾想拿出來玩", 我好慚愧....:unhappy: 我o個只都未修身, 仲企正display 柜中

大大吾好甘講,吾關慚吾慚愧的事ge:35: ..依個係個人睇法only...因個人喜好係先選outlook整體造形配合的感覺才到detail...講detail位先ge呢隻一定係首選,吾講比例但我真係覺得呢隻之前成個企出來ge感覺係怪.....當然現在改左就順眼些了~(sorry.. 我份人有時比較坦白..:77:)

原帖由 heewing 於 17-10-2008 01:53 PM 發表
響兄....begin版我覺得唔好修身...因為會令到個膊頭更闊....除非換埋tdk個改膊版body....

我主要都係修肚腩同hip位,腋下只係偷少少位..但腰位修緊左件衫dd..所以上膊係大左(其實我無留意個body膊位係咪同TDK吾同)

雖然依架個比例都吾太fit,但我覺得都好過之前lu...:80:
原帖由 takeshi 於 17-10-2008 03:19 PM 發表

我主要都係修肚腩同hip位,腋下只係偷少少位..但腰位修緊左件衫dd..所以上膊係大左(其實我無留意個body膊位係咪同TDK吾同)

雖然依架個比例都吾太fit,但我覺得都好過之前lu...:80:

我都整咗, 但腋下無整過; 真係型好多......其實tdk 條腰帶俾begin 帶 再車件t記咁ge的質料的斗篷會再強d; 當然有t記隻batman 直接少改裝會更易:shy: 剷咗兩個羅友膠真係爽:51:
原帖由 ChrisLamXYZ 於 17-10-2008 04:12 PM 發表

我都整, 但腋下無整過; 真係型好多......其實tdk 條腰帶俾begin 帶 再車件t記咁ge的質料的斗篷會再強d; 當然有t記隻batman 直接少改裝會更易:shy: 剷兩個羅友膠真係爽:51:

tdk 條腰帶俾begin 帶?..why?:? 我都想將t記件斗篷換上去..但好似好奢侈甘...:shy:

剷兩個羅友:DD 以後買HT野返來第一件事係剷羅友....
原帖由 takeshi 於 17-10-2008 05:16 PM 發表

tdk 條腰帶俾begin 帶?..why?:? 我都想將t記件斗篷換上去..但好似好奢侈甘...:shy:

剷兩個羅友:DD 以後買HT野返來第一件事係剷羅友....

電影裡的腰帶根本就無飛標扣GE......哩到明顯跟T記的設定, 唔識改; 用TDK 果條就最易.
改得真不錯~推~:71: