Toysdaily 玩具日報

樓主: Devil_Fudou

美國英雄 (DC & Marvel Super Heroes) 專區

原帖由 Devil_Fudou 於 25-7-2008 02:10 AM 發表
Spider-Man Classic!!

Taruntular!!!

又一隻Scopion Venom?! 呢隻有眼同尾... 但係心口logo係Brock Venom logo... 搞咩...
htt ...
細左兩個碼......
原帖由 Devil_Fudou 於 25-7-2008 02:14 AM 發表

手掌應該有得換, 呢系列既2-pack全部都有好多手換!!
甘就正喇,如果香港可以正常地買到.....
wtf
hasbro 出曬之前d野...
kang....
wtf....
睇完都唔知開心定咩好....

Heroes Reborn Ironman同埋後面隻Human Torch~~ :handshake:

Elektra & Ronin~~ :handshake:

透明iron spidey~~~ :handshake:

請問可以點入到呀~~ :no: :no:
正呀!香港代理請幫幫手呀~~~:help:
原帖由 Devil_Fudou 於 25-7-2008 02:10 AM 發表
Spider-Man Classic!!

Taruntular!!!

又一隻Scopion Venom?! 呢隻有眼同尾... 但係心口logo係Brock Venom logo... 搞咩...
htt ...
面隻venom都正wo
原帖由 Devil_Fudou 於 25-7-2008 02:06 AM 發表
SDCC最新圖到喇!!!! Ares Wave!!!!!!!!!!!!!! 不過又係Walmart Exclusive....

Crossbone!!!! Heroes Reborn Iron Man!!

BAF!! God of War -  ...
Crossbone
不過又係wal mart限定:sad:
唔............Hasbro終於"百『小』成才"了
有無大大知DC DIRECT 13" SUPERMAN CLASSIC 香港邊處有??:77:
原帖由 影武者 於 15-11-2008 03:27 AM 發表
有無大大知DC DIRECT 13" SUPERMAN CLASSIC 香港邊處有??:77:

原來你都好呢D 13" 鬼佬Figures,香港邊處有我就唔知啦. 不過今日我就入咗幾盒:43:

原帖由 t2_t2 於 27-12-2008 03:18 AM 發表

原來你都好呢D 13" 鬼佬Figures,香港邊處有我就唔知啦. 不過今日我就入咗幾盒:43:

嘩~~~~ 大收穫喎~!!!:71: :71:
原帖由 t2_t2 於 27-12-2008 16:18 發表

我的嗜好都好多方面........這些13"...我只有三隻:64:

Barbie Super Girl 香港有否售賣?

舊年九、十月倒喺溫哥華嘅反斗城見到Barbie Supergirl。講真我比較少留意Barbie,認為Mattel嘅水準保持喺細路仔嘅level,但係呢隻造得真係好靚,比起同一系列嘅Batgirl同神奇女俠係高一皮。可惜當時缺水。而家已經賣哂,eBay同Mattel網上購買又貴又要俾shipping,我月尾返港,唔知香港有冇貨?各方消息靈通人士有資料嘅話請通知。
原帖由 燒賣 於 5-3-2009 18:38 發表
舊年九、十月倒喺溫哥華嘅反斗城見到Barbie Supergirl。講真我比較少留意Barbie,認為Mattel嘅水準保持喺細路仔嘅level,但係呢隻造得真係好靚,比起同一系列嘅Batgirl同神奇女 ...

香港的美玩真的不是太大路.............:61:
可唔可以介紹的店比我去睇Marvel既玩具?