Toysdaily 玩具日報

樓主: Devil_Fudou

美國英雄 (DC & Marvel Super Heroes) 專區

原帖由 Jazzblues 於 20-5-2008 11:13 PM 發表

應該在"英雄"地~

全部?
原帖由 SARU 於 20-5-2008 11:17 PM 發表

全部?

去睇下就明:he:
人人都在"英雄"地 ? :he:
Here's my card ...HA HA hA HA...:he:

原帖由 densityastray 於 22-5-2008 01:44 PM 發表
Here's my card ...HA HA hA HA...:he:

比返我~~
:DD
come on babe~

deadpool真係越睇越正!!!

不過向e悲睇到隻隻都係天價~ >_<
原帖由 jackstraw鼻屎佬 於 24-5-2008 12:38 AM 發表
deadpool真係越睇越正!!!

不過向e悲睇到隻隻都係天價~ >_

hk有時會2xx到,留意下
小弟都游了TD兩年, 但前牌才發現有主題版的說....:50:
請各位多多指教~

唔知係咪比人投訴得太多, Eaglemoss今個月提早派貨, 於是我又黎放鉛毒啦~

Flash: 個pose不過不失啦~ 但副尊樣有d趕客feel… 仲有你唔好見d閃電花紋同個icon有少少出界, 就以為尼隻野qc唔得, 其實佢己經係我見過十幾隻入面最好個隻…:70:

不過學傑大話齋, 隻Flash遠睇都誇啦啦&#22021;~

迷之聲: 嘩! 油出界喎!
我: 錯啦! 其實我尼隻係 ”1:100 Flash天崩地裂大決戰Rogues流血戰variant” 正野黎架~:34:

迷之聲: ……

Robin: 有驚喜! 實物比官圖正. 除左眼罩被加大外, 最緊要係jell左頭
技棍係金屬製當然又勁甩油啦…... 不過黑色求其油兩油都唔覺眼&#22021;~

終於比我感覺到qc啦!:61:

Robin: 唔整靚個頭點見Stephanie呀~

不知不覺都入左6隻dc figurine…
如果有大大睇過我之前d帖, 都應該知道我有儲過marvel figurine並己經cut左, 原因係太貴!
但係點解我又會入仲貴d&#22021;dc figurine呢? 唔通我發左達!? 非也! 原因就係
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

佢!

傳說中subscriber &#22021;三大神器之首 ---- 天台Batman!

前幾日收到佢&#22021;時間, 心情十分興奮, 心諗: “總算不&#24442;我之前硬食&#22000;d甩油figurine!”:43:

雖然同官圖差幾皮, 不過我都己經好滿足的說~

少少大細超, 由你啦~

樂極生悲…… 由於隻野重心偏向前, 再加上我粗心大意, 就係影完尼張相&#22021;時候, 隻野仆低左… 撞彎左隻耳仔…

禍不單行…… 當我寫緊尼個帖&#22021;時候, 我同屋又撞跌左隻野… 好邪呀~~~:59:

現時最喜歡尼3隻

大合照 + 第二神器--plastic地台

其實我一個月前訂了隻Iron Man figurine, 諗住一次過post埋
但隻野見街兩星期後, 我都末收到貨到……
可能我又比Eaglemoss無故delete左我……
遠睇都ok,近睇,真係,.....
手油,油到出哂界,......:79:
唔知以為小學生出品!!:59:
寧願佢出單色好過,全金色,全銅色等
原帖由 Speeder 於 31-5-2008 04:27 AM 發表
小弟都游了TD兩年, 但前牌才發現有主題版的說....:50:
請各位多多指教~

唔知係咪比人投訴得太多, Eaglemoss今個月提早派貨, 於是我又黎放鉛毒啦~
http://i164.photobucket.com/albums/u14/cw5ah/SNV31261.j ...

:x 返而我多左去第二個區睇美玩.......
原帖由 廁所仔 於 31-5-2008 09:55 AM 發表
遠睇都ok,近睇,真係,.....
手油,油到出哂界,......:79:
唔知以為小學生出品!!:59:
寧願佢出單色好過,全金色,全銅色等

所以呢幅好正呀!
原帖由 Jazzblues 於 20-5-2008 06:25 AM 發表

支持,不過樓主似乎已經放棄左LEE度,

我仲o係度:shy: :shy: , 遺忘左呢度真係唔好意思:shy: :shy:

等我同大家分享下我d Marvel Legends啦~~~

Marvel Legends!!!!

Modern Avengers, Classic Avengers

Modern X-Men, Clasic X-Men

Avengers奸角, X-Men奸角

宇宙Marvel, Spider-Man & Friends

Fantastic Four, Hulk

1st Appearance, Ultimate/AoA, House of M, Iron Man Armor, Spider-Man Costumes, etc

Spider-Man奸角

再賣下廣告先~~~~~~:x :x

========================================================
我個 玩具博物館!!!! http://www.toysdaily.com/discuz/thread-65189-1-1.html
========================================================