Toysdaily 玩具日報

樓主: Devil_Fudou

美國英雄 (DC & Marvel Super Heroes) 專區

Toybiz 無鴨Silver Surfer 真係咁貴.  對我呢個開盒人來講, 都唔明點解少樣野反而貴d.  
我要Howard the Duck 好過, 同Man-Thing display.
Collect 呢d 唔合理的version 真係OCD.....
原帖由 Duraxyll 於 11-7-2008 11:49 PM 發表
Toybiz 無鴨Silver Surfer 真係咁貴.  對我呢個開盒人來講, 都唔明點解少樣野反而貴d.  
我要Howard the Duck 好過, 同Man-Thing display.
Collect 呢d 唔合理的version 真係OCD.....

啊~~~~~ 果隻Surfer!!! 我以為講緊Hasbro repaint果隻添~~
原帖由 Zack 於 11-7-2008 07:26 PM 發表

大大, 你無睇錯:59:
是2xxx, 無鴨那一隻, 是超級Rare(賣親果個都係咁講, 都唔知係唔係真gei:74:)
唉~~~ 我尋日入左隻有鴨, 都要成4xx:cool:
不過算la, 宜家至學人存ML, 都預左要傾家蕩產...
最近係至入左兩隻 ...

其實好多HK既超罕款, 上ebay都未必難搵, 未必貴~~ 繼續加油~!!!
原帖由 Devil_Fudou 於 12-7-2008 07:20 PM 發表

其實好多HK既超罕款, 上ebay都未必難搵, 未必貴~~ 繼續加油~!!!

多謝大大的鼓勵...:43:
有機會一定跟大家分享小弟的收藏
原帖由 Zack 於 12-7-2008 09:00 PM 發表

多謝大大的鼓勵...:43:
有機會一定跟大家分享小弟的收藏

Yes! Please 分享! :handshake:
原帖由 Duraxyll 於 12-7-2008 12:49 PM 發表

大大你開曬盒的話? D公仔會唔會有D咩影響ga?
原帖由 Zack 於 12-7-2008 09:48 PM 發表

大大你開曬盒的話? D公仔會唔會有D咩影響ga?

最簡單: 封塵

有時唔開重好,比在開左盒古董發現d有腳係鬆既(d膠老化)就真係賠了夫人又折兵
原帖由 Zack 於 12-7-2008 08:26 AM 發表

大大, 你無睇錯:59:
是2xxx, 無鴨那一隻, 是超級Rare(賣親果個都係咁講, 都唔知係唔係真gei:74:)
唉~~~ 我尋日入左隻有鴨, 都要成4xx:cool:
不過算la, 宜家至學人存ML, 都預左要傾家蕩產...
最近係至入左兩隻 ...

大大真係豁了出去:Q :Q
原帖由 SARU 於 14-7-2008 06:37 PM 發表

大大真係豁了出去:Q :Q

我經常同自己講, 千金難買心頭好:75:
說實話, 存ML 可能隨時玩 "勇者王":42:
呢個世界, 真係一山還有一山高, :unhappy:
一存開, 就停唔到手,
第一隻: Silver Surfer
第二, 三隻:Sentry x 2
第四隻:仲諗近係咩, Antman? Thor(呢隻我唔知係呢世人玩完之前, 會唔會有機會見到呢)....:no:
SDCC最新圖到喇!!!! Ares Wave!!!!!!!!!!!!!! 不過又係Walmart Exclusive....

Crossbone!!!! Heroes Reborn Iron Man!!

BAF!! God of War - Ares!! Son of Zeus!! Brother of Hercules!!

Ben Reilly Spider-Man!! finally!!!

Ultimate War Machine, and Kang

Guardian!! finally!!! and Vision

Human Torch
More 2-packs!!!

Dum Dum Dugan!!!

Classic Iron Man!!! Stealth Iron Man!! Maria Hill!! Sharon Carter(Cap's gf)!!!!
原帖由 Devil_Fudou 於 25-7-2008 02:06 AM 發表
SDCC最新圖到喇!!!! Ares Wave!!!!!!!!!!!!!! 不過又係Walmart Exclusive....

Crossbone!!!! Heroes Reborn Iron Man!!

BAF!! God of War -  ...
頂,又限定,lee set都好多正野呀:no:
Spider-Man Classic!!

Taruntular!!!

又一隻Scopion Venom?! 呢隻有眼同尾... 但係心口logo係Brock Venom logo... 搞咩...

唔通要買晒兩隻自己合先得.....?!?!

Juggernant....

原帖由 Devil_Fudou 於 25-7-2008 02:08 AM 發表
More 2-packs!!!

Dum Dum Dugan!!!

Classic Iron Man!!! Stealth Iron Man!! Maria Hill!! Sharon Carter(Cap's gf)!!!!
http://i.marvelou ...
Classic Iron Man 吾錯,不過又係衰手掌:help:
原帖由 Jazzblues 於 24-7-2008 01:12 PM 發表
Classic Iron Man 吾錯,不過又係衰手掌:help:

手掌應該有得換, 呢系列既2-pack全部都有好多手換!!