Toysdaily 玩具日報

Macross 亂攪新1/60變型流程 <已加機械人編>

邊個一次過拆4盒戰斧咁邪惡:55:
THX.......我都喜歡Macross, 不過只得一隻舊版&#22021;全變型, &#21874;錢隻中買合金魂同sic..!!!:79:

有個好嚴重&#22021;問題想問: " 變型時係咪一定要拆機頭?"...
....如果係, 咁咪唔係全變型?...我會好失望.......:56: :56: :56:
原帖由 longbb1129 於 8-9-2008 04:16 PM 發表
THX.......我都喜歡Macross, 不過只得一隻舊版&#22021;全變型, &#21874;錢隻中買合金魂同sic..!!!:79:

有個好嚴重&#22021;問題想問: " 變型時係咪一定要拆機頭?"...
....如果係, 咁咪唔係全變型?...我會好失望. ...

不,
可以完全變形,不用拆件。
拆件只為拍攝清楚之用。
原帖由 longbb1129 於 8-9-2008 04:16 PM 發表

....如果係, 咁咪唔係全變型?...我會好失望. ...

:64: Brother...
Sorry.......誤導了你...........其實我己寫明...原本想一氣呵成咁影相...但影影下發現有d位會頂住頂住影唔清.........所以先拆件影相........
放心.........不用拆件/換件變型........

Sorry again!!!!!!!!!!!
原帖由 jackstraw鼻屎佬 於 8-9-2008 12:49 PM 發表
依隻好正, 等緊佢出vf-1d:he:

我想等1D有背包版本:35:
正∼  :78:

我買左返黎都未變過......... :60:
原帖由 Warmblood 於 8-9-2008 03:58 PM 發表
邊個一次過拆4盒戰斧咁邪惡:55:

你可能會喎:36:
原帖由 dragonman 於 8-9-2008 04:41 PM 發表
正∼  :78:

我買左返黎都未變過......... :60:

你衰呀...........掛住食西瓜:63:

原帖由 SARU 於 8-9-2008 04:30 PM 發表

我想等1D有背包版本:35:

我怕1D可能淨出齋機....(或屈機出多部中槍版:26: )
原帖由 bigsnake 於 8-9-2008 04:45 PM 發表

你可能會喎:36:

可能未必..........找明明數:69:
原帖由 Warmblood 於 8-9-2008 04:48 PM 發表

可能未必..........找明明數:69:

仲要買埋祺袍俾佢

回覆 20# 的文章

:64: :64: Thanks warmblood 大大!
睇落變型好似好過1/48好多喎, 如果拉FGB制就變就更好咯:34:
Very details. Thanks
原帖由 BlackAce 於 8-9-2008 10:53 PM 發表
:64: :64: Thanks warmblood 大大!

U R Welcome:)

原帖由 特級豉油 於 9-9-2008 08:41 AM 發表
睇落變型好似好過1/48好多喎, 如果拉FGB制就變就更好咯:34:

對應XBOX手制.....可行走...變型...射BB彈.....(發夢中.........:unhappy: )

原帖由 wiswis 於 9-9-2008 09:13 AM 發表
Very details. Thanks

謝捧場:78:
thx for sharing !!:71:  hope have 1/48 menu !!:34: