Toysdaily 玩具日報

咸蛋超人吹水專員公署

想問吓各大大,其實H.G.C.O.R.E這系列係咪代替咗以前的HG蛋呢?
咁HG蛋最後一套係Part幾呢?
THX!!!戀愛小王子殿下 :)
又有佐菲野買la:love::love::love:
原文章由 koma_rider 於 8-5-2007 12:38 AM 發表
想問吓各大大,其實H.G.C.O.R.E這系列係咪代替咗以前的HG蛋呢?
咁HG蛋最後一套係Part幾呢?

係,而最後一套係Part50.
原文章由 alex_hflo 於 9-5-2007 07:38 PM 發表

係,而最後一套係Part50.

吾該"alex_hflo"大大解答~~~:)

我自己就買到Part36就停咗冇買......追吾追番齊佢好呢?..........:?
Koma 話時話,隻Meros 熱血ver.好ugly:die:
你應該唔諗喇掛:shiny:
原文章由 秋山 蓮 於 10-5-2007 01:18 AM 發表
Koma 話時話,隻Meros 熱血ver.好ugly:die:
你應該唔諗喇掛:shiny:

平咪諗諗囉.........:shy:
HD series.......how come give us two Ultra seven.........:no:
估吾倒會有產品出,不過入手有D困難......:cool:
ウルトラ出光人
約10cm

原文章由 koma_rider 於 13-5-2007 01:09 AM 發表
估吾倒會有產品出,不過入手有D困難......:cool:
ウルトラ出光人
約10cm

http://i16.photobucket.co ...

Thx料:):):)
佢三個個design真係好靚:love:
原文章由 koma_rider 於 10-5-2007 01:14 AM 發表

吾該"alex_hflo"大大解答~~~:)

我自己就買到Part36就停咗冇買......追吾追番齊佢好呢?..........:?

如果要買番都好貴因自Part 36開始再無行貨.
原文章由 秋山 蓮 於 13-5-2007 08:41 AM 發表

Thx料:):):)
佢三個個design真係好靚:love:

CM Ultraman.......................??? :@  Will 2/F In's Point have stock?  :@
好友喺日雅2000yen幫我攪埋隻七仔,"黑盒SP大業"仲爭隻Mebius電影版嘅Infinity form.......
嚟緊仲有Ace............早田、阿鄉.....今年你哋仲會吾會出呀???

[ 本文章最後由 koma_rider 於 16-5-2007 02:58 AM 編輯 ]
I wonder when the next ultraman show will come.
原文章由 koma_rider 於 14-5-2007 01:53 AM 發表
好友喺日雅2000yen幫我攪埋隻七仔,"黑盒SP大業"仲爭隻Mebius電影版嘅Infinity form.......
嚟緊仲有Ace............早田、阿鄉.....今年你哋仲會吾會出呀???
http://i16 ...

:DD你食樹皮食滯左o牙!
仲Ace,早田.,阿鄉......你身痕定o剌:p