Toysdaily 玩具日報

咸蛋超人吹水專員公署

話時話 超人之父 晌TV(37話)裏面除左斗蓬睇倒上臂竟是齋銀色......
原文章由 人仔貓 於 29-12-2006 01:24 AM 發表
話時話 超人之父 晌TV(37話)裏面除左斗蓬睇倒上臂竟是齋銀色......

都有少少,不過退後咗

pic from ultimatekuuga兄
...唔係咁既角度+定鏡都睇唔倒......完全有 "搵N個不同之處" feel...

[ 本文章最後由 人仔貓 於 29-12-2006 07:56 AM 編輯 ]
come again, new box art.............no money la.......:sad:

(pic from YKK)
原文章由 koma_rider 於 29-12-2006 01:31 PM 發表
come again, new box art.............no money la.......:sad:

嘻嘻, 我都入咗左手邊果兩隻, 第3隻唔入, 第4隻等1月正式發賣至入 :p

想post張新廣告纸, 但仍未上到photo album網站, 遲D再試

Koma 兄你最近有乜收獲?

原文章由 人仔貓 於 29-12-2006 12:48 AM 發表
80 登場~

UHS...超人之父拳頭版、超人之母、80、尼奧、七星俠、吉(早)田、阿鄉、Ace...
http://i26.photobucket.com/albums/c137/slrig_ ...

睇唔到D相, 心急心急....

[ 本文章最後由 TL 於 29-12-2006 02:18 PM 編輯 ]
原文章由 TL 於 29-12-2006 02:13 PM 發表

嘻嘻, 我都入咗左手邊果兩隻, 第3隻唔入, 第4隻等1月正式發賣至入 :p

想post張新廣告纸, 但仍未上到photo album網站, 遲D再試

Koma 兄你最近有乜收獲?

Hi TL, You are so rich~~~:)

no more money to get new item la...............:sad:
原文章由 koma_rider 於 29-12-2006 01:31 PM 發表

呢4 隻加埋夠買一隻 BM12"...但最遺憾係咁多隻有返偏偏冇返隻 Meros 鎧甲Mask-off 版....:die:

:shiny::shiny:
原文章由 秋山 蓮 於 15-12-2006 02:39 AM 發表

PS:不單止TL兄你好耐冇蒲頭(衰佬,買o左SPAWN 30未?)
連Dubshk兄,風見志郎兄....過o左o黎新forum都冇出現一齊吹吓水,你地去o左邊呀!!!

各位大佬您好 o 小弟咁遲先嚟報到, 罪過罪過!! 因為過往呢兩個月經常都不在港, 所以都冇時間"的"起心肝响新討論區開番個A/C. 聖誕之後得閒d卒之攪掂咗 o

暫時冇乜 INPUT, 請多多包涵 :shy:

整兩張 N 年前港產咸超貼紙補番數先......

Welcome back :)
原文章由 人仔貓 於 29-12-2006 12:48 AM 發表
80 登場~

UHS...超人之父拳頭版、超人之母、80、尼奧、七星俠、吉(早)田、阿鄉、Ace...
http://i26.photobucket.com/albums/c137/slrig_ ...

想問下係唔係一 set 出 ?

好想要曬 呢度咁多隻  :shy:
原文章由 小悟空 於 31-12-2006 09:36 AM 發表
想問下係唔係一 set 出 ?
好想要曬 呢度咁多隻  :shy:

...咁又冇咁狠...都要俾D時間你儲$既.....:he:
I don't think they would be "一set 出", at least not for now.  Save for Dad, Mom and 80, you could get the others easily.
原文章由 人仔貓 於 31-12-2006 09:40 AM 發表

...咁又冇咁狠...都要俾D時間你儲$既.....:he:

我寧願佢狼 d, 因此我唔想一隻一隻買咁貴 :^