Toysdaily 玩具日報

查看: 9959|回復: 16

聖鬥士+龍珠+西遊記+白蛇傳<包你話正>

內容簡單得黎又豐富~~打得比車田更激烈的聖鬥士~~~~~

睇完留個名推推佢~~等世人傳頌吧!!!!
:77: :77:

開始的封面已經十分吸引啦!!!:53: :53:

睇完提要更加想睇內容!!!:50: :50:

睇個名已經夠哂惡!!!!!:34: :34:

雅典拿果張丐似西遊記!!!:59: :59:

牛頭馬面都出埋!!!:34:

係中國比人打傷仲有時間送到NY醫???:50: :50:

畫面一跳........雅典拿救唔返童虎叫紫龍去左搵龍珠????:55: :55:

黑風老妖都出埋黎.....:50: :50: :50: :50:

真係有悟空出場........不過係西遊記 =.=:53: :53: 已經笑死左係度~~~~:34: :34:

打到上少林????:34: :34: :34:

一輝打木人巷???救命呀~~我笑到扒地啦~~~我都要搵龍珠救我啦:34: :34: :34: :x

地府馬面兄都有一粒珠係手???:x :x

打到佢嘔返出黎......

到白蛇傳雷鋒塔啦=.=,,,,,,,,,,,,,,,,:oh: :oh:

=.=
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧

阿舜識鑽石星塵拳 =.=囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧

大家睇完係未都已經扒左係度笑到唔識郁尼!!

仲有下集我努力搵緊=.=................:Q :Q
幾時有d咁正既野嫁

回覆 1# 的文章

我都忍不住說句~~~正:71:
正到:DD
樓主,本野係邊道搵番來,我想由頭笑到尾:34: :34: :34:
封面明明有悟飯架:71:
原帖由 pun1407 於 1-9-2008 05:30 PM 發表
樓主,本野係邊道搵番來,我想由頭笑到尾:34: :34: :34:

我曾經係大陸見過~~不過冇買~~尼D 圖我係係網上搵到的!! 早知一早買幾廿打派比TD 的會員啦.....
大陸同人漫始祖 :(
:@ :66: :66: :66:
打鬥埸面好似....n年前的小魔神...(不是邱福龍):(
個封面令我諗起靚次.............
流傳左好耐
但次次睇到爆笑:DD
全集 (上集+下集)  http://tieba.baidu.com/f?kz=320088406

你貼上集miss左幾頁:(

正到&#21526;:Q
一輝打笑林十八窮人果段好勁!:p :p :p