Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的收藏 (立立雜雜 - P.18)

12吋  rider  :30:
原帖由 TL 於 14-12-2008 01:30 AM 發表
我唔係電王fans, 套劇只睇咗開頭果12集同最後4集. 入咗桃太郎上身電王後, 本來後悔訂咗紫電王, 開盒又覺得好靚, 但唔係應募咁嘅價錢實在太貴 ...

http://i53.photobucket.com/albums/g62 ...

The upcoming blue den-o is even more expensive than the purple one lei...   Have you pre-ordered that one as well?
好耐冇update .... 影月真係正啊!!

Medicom 又一失敗作 ---- RX

多謝分享:64:
隻影月係正到無朋友(但我仲未攞),RX唔係失敗,係失敗中嘅失敗:67: 但玩得拉打,都係嗰句"甜的吃,苦的都吃"
快 d 擺上架啦
原帖由 yabuki_joe 於 2-5-2009 06:07 PM 發表
多謝分享:64:
隻影月係正到無朋友(但我仲未攞),RX唔係失敗,係失敗中嘅失敗:67: 但玩得拉打,都係嗰句"甜的吃,苦的都吃"

哈哈哈, 最尾最句真係冇奈 .....

原帖由 矢吹丈 於 3-5-2009 12:35 PM 發表
快 d 擺上架啦

唔夠位喇, 要開多格 ....
意外地入到呢set, 從未見過, 正!!!!!

特別版 VS 普通版

回覆 247# 的文章

Slam Dunk :)  入得好 真係好少見:58:
壯觀:$
真係未見過,我只得流川:love:
原帖由 TL 於 16-5-2009 08:47 AM 發表
意外地入到呢set, 從未見過, 正!!!!!

http://i53.photobucket.com/albums/g62/ctls/CIMG ...
wow nice, u got it from japan?
原帖由 嚐百草 於 16-5-2009 01:28 PM 發表
Slam Dunk :)  入得好 真係好少見:58:

原帖由 stephen727 於 17-5-2009 06:20 PM 發表
壯觀:$

多謝兩位!! :77:

原帖由 Fukuiraptor 於 19-5-2009 01:09 PM 發表
真係未見過,我只得流川:love:

會唔會追番呢幾隻?

原帖由 whkvictor 於 21-5-2009 04:26 PM 發表
wow nice, u got it from japan?

well indirectly ... 間舖頭喺日本入貨, 運到番嚟香港俾我買咗 :he:
I want 1/6 桜木花道 so bad:$

Conan & Zenobia

早排靚價入番浪漫堂大鐵人17 、18號, 呢個星期的起心肝一口氣砌晒兩隻 :he:

先砌17, cut 完呢堆18件, 有D手軟

呢兩件嘢好難唔令人諗起第樣 .... :p

完成!!

上架, 收工 :73: