Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的收藏 (立立雜雜 - P.18)

星期6走去買紅鬼,返屋企開,點知近排氣虛,手一鬆,一跌,兩隻角跌斷左,頂

原帖由 TL 於 3-9-2007 09:44 PM 發表

好呀, 呢個月幫你入齊響鬼紅、響大叔、Kabuto、阿鄉、黑獅... 哈哈!!
原帖由 gene 於 15-11-2007 10:36 AM 發表
星期6走去買紅鬼,返屋企開,點知近排氣虛,手一鬆,一跌,兩隻角跌斷左,頂

嘩, 乜咁大鑊呀!!! :50: :70: :68:  縭得番嗎??
wa~睇完有個感覺.....好飽:54:
終於入齊呢三隻春道 :34:

樓者好利害,收藏盡豐富.

我之前入了 坊屋春道  VER.AKITA,而我今日終於都入埋 VER. EX.07,現在只欠 VER.T.

唔知點形容,睇完好開心,好興奮,可以咁正﹗

不過睇到好多盒係背後要租倉擺,令我都唔知掉唔掉屋企d盒,因為玩具拆盒後,玩具同盒既比例,可以話1比4或以上,不過我都掉左一部份盒了,空間有限﹗
大大,你係咪開玩具店鋪頭架??:x
原帖由 TL 於 24-11-2007 09:38 AM 發表
終於入齊呢三隻春道 :34:

h ...
最正都係呢三隻:71:
:30: 真的是好多啊~~~:69: 真的是太恐怖了:@ 大大家是開玩具店的吧:78:
各位弟兄太客氣了.... :77:  祝大家聖誕快樂, 08年買多D心頭好!! :71:
年尾前收獲 !!

(King Form 會係我最後一隻拉打大膠 .... 劍開始縮晒水 .... :80: )

(期待鴉第4 - 6集)

(妹送給我的禮物 :77: )

(Imit 咸超仲有兩三隻就收齊:73: )

(加入 Sky Rider 前期後 12" 拉打之隊形)
:64: ...唉...功夫漢根本就唔啱我啲小學生玩....見到都眼紅:54:
大大一d 都唔偏食wo~~~咩都岩~~一定係有錢之人~~~在下只食合金~~~
:handshake: ∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
幾時食飯,小弟流年不利,入左廠一個禮拜,近排有乜好買,好耐冇駛錢,手痕 :59:

原帖由 TL 於 24-12-2007 10:24 PM 發表
各位弟兄太客氣了.... :77:  祝大家聖誕快樂, 08年買多D心頭好!! :71: