Toysdaily 玩具日報

鐵血戰士 - 阿諾舒華辛力加 與他的拯救小隊

你用左'機'多錢係阿諾???
等hottoys出,定係DIY好???
頭像被屏蔽
強人是你! :71: :71: :71:
d人好似瘦左d~~唔夠大隻~但已經好好了~:$
原帖由 玩具 於 25-8-2008 06:56 PM 發表

原來會 load 唔到...
:56:

白晒 d 內容..........

唔係呀...睇到呀...

原帖由 特級豉油 於 25-8-2008 08:01 PM 發表

:p 呵呵呵~ HT好大可能出晒成隊兼元祖predator, Anna就難d

預左佢啦...佢夠疆出晒,我就買晒~~(出得靚的話)

原帖由 fat9 於 25-8-2008 11:13 PM 發表

MAX 兄!!! 塑膠彩那裡有得買?? 用法如何, 可否pm一點秘技給小弟

已pm~~:)

原帖由 獨腳農夫 於 26-8-2008 12:31 AM 發表
有碧咸有發哥d卡士仲勁過原著!真係寫個服字!
:71:

係擬似o者~~:he:

原帖由 yiusing134 於 26-8-2008 11:50 AM 發表
你用左'機'多錢係阿諾???
等hottoys出,定係DIY好???

一般自組一隻12",大概要4至6佰蚊
好難講買現成定diy好D...好似gundam toys咁...有人喜歡買現成Gundam FIX..有人喜歡砌模型...
Gundam FIX一般2佰幾,上晒色,即刻有得玩...
而一般HGUC GUNPLA本身平過FIX,但就要自己砌...若上色改裝加補品...分分鐘貴過FIX..
但在製作當中的樂趣同經驗..係玩現成玩具比唔到嘅~並且DIY係獨一無二的作品...
所以好難比較..因人而異啦...睇你自己ENJOY玩現成定DIY囉~~
DILLON可以用hottoys 洛奇果隻apollo

回覆 50# 的文章

yeah~~~~後尾我用左佢改多次~~
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... mp;highlight=%2Bmax
哇!!  好勁!!  我都好Like Predator 1, 雖然係廿幾年舊作但係好好睇!  我買左VCD睇完又睇~~  HT出既predator 同阿諾Billy 我一出即訂!

好佩服各下對自己喜愛角色既熱誠!!  我都自組過隻MSG3 Bigboss, 周圍揾parts好蹝時間, 你竟然整左一team 仲咁似, 睇到我有D感動!!

thanks for sharing mate!!:71:
Ah Max 師兄, 個dutch頭邊樹買? 我想用黎搞隻T800 :65:
大大我想問吓支靈格式機槍係邊到買到?....:73:
又再支持..:43:
原帖由 hellobil 於 9-6-2009 02:12 PM 發表
Ah Max 師兄, 個dutch頭邊樹買? 我想用黎搞隻T800 :65:

試吓去"現殊點"嘅四眼叔叔....唔知仲有冇貨...

原帖由 hanghang618 於 9-6-2009 02:53 PM 發表
大大我想問吓支靈格式機槍係邊到買到?....:73:

以前上網BIG的...而家相隔咁耐...要碰吓運氣喇....
而家先睇到好野
師兄果然勁

帶呢班粉皮去郊外影就堅喇
哈哈
好玩,自組部隊!!:71:
師兄有料?想請教Poncho 係用邊個figure頭雕?