Toysdaily 玩具日報

鐵血戰士 - 阿諾舒華辛力加 與他的拯救小隊

改得好好,之後幾款個頭雖然差D但都OK.
雖然未睇過套戲.
比大大介紹完.
再加上超有心機整既FIGURE圖.
搞到有D想睇.
支持!!!
Thanks BIG BIG Very excellent project!!:45:
Sorry just my memory....但第一集係唔係重有一個隊友是疤面佬,
但第一集係唔係重有一個疤面佬,拿住把大刀
勁呀!小弟偑服:64:
頭像被屏蔽
原來神神秘秘就係搞呢個大project !!!   :shiny:
好掂 ! 好有心機 ! 由其是要搜集各樣裝備及頭雕的精神!!!!!  :71:
Max兄 , 小弟估你隻DVD都睇到爛 , 係時候買過隻 .....:34:

其實大部份頭雕都似樣 , 衹要用上色來幫補下就會更似 。
好似爭緊個女仔wo.......:58:
原帖由 samuellin007 於 23-8-2008 10:53 AM 發表
雖然未睇過套戲.
比大大介紹完.
搞到有D想睇.
支持!!!

快d買來睇啦, 雖然係80年代未電影但超級勁正~!:71: :71: :71:
謝謝各位留言者的讚美及支持~~:)

原帖由 pkjohnny 於 23-8-2008 07:38 AM 發表
支炮好似督穿了個背包:?

請問個頭係魔盜王頭,還是碧咸頭?

因為我跟原著...電影入面,支炮咀都係穿左出黎...
哩個係所謂嘅碧咸頭...

原帖由 特級豉油 於 23-8-2008 09:56 AM 發表
但d 武器好80-90年代播:p Mp5應該改返晒用G3 Trigger group:34:  

咁套戲當時真係80-90年代嘛...用G3 Trigger group咪唔原夠著囉...:60:
謝謝有關GATLING嘅解說~我又學到野喇~~

原帖由 samuellin007 於 23-8-2008 10:53 AM 發表
雖然未睇過套戲.
比大大介紹完.
搞到有D想睇.
支持!!!

睇喇~~經典電影~值得一睇及收藏~~:71:

原帖由 555 於 23-8-2008 10:56 AM 發表
但第一集係唔係重有一個疤面佬,拿住把大刀

應該冇疤面佬...拿住把大刀果個可能係billy...佢赤裸自劏心口..想單挑隻predator...
結果只換來一聲慘叫....

to: masterprince兄
搜集散件真係好吃力...不過能夠完成之後得到嘅滿足感,都係值得嘅~
為左睇清楚D裝備,隻DVD真係睇左N咁多次...哈~我估你都睇唔少次套ALIENS...
因為你D 12"都追加左好多DETAIL野...
至於個女游擊隊員...我投降放棄喇....南亞女性頭雕好罕有...加上佢個樣太奇特喇...:DD
頭像被屏蔽
原帖由 MAX 於 24-8-2008 03:08 AM 發表
至於個女游擊隊員...我投降放棄喇....南亞女性頭雕好罕有...加上佢個樣太奇特喇...

其實個女演員個樣鬼鬼地 , 用鬼妹頭油過應該都可以。:58:
認真自製...認真讚賞:71: :71: :71:
good post!!:71:
阿諾個頭我俾 90 分 :71: 不過個 body 有冇再大隻 d? 我記得名諾當年 (黃金時期) 應該大隻得好誇下

其餘最有印象既角色就係印第安人 (狂人一名 )
原帖由 MAX 於 24-8-2008 03:08 AM 發表
謝謝各位留言者的讚美及支持~~:)

咁套戲當時真係80-90年代嘛...用G3 Trigger group咪唔原夠著囉...:60:
謝謝有關GAT ...

劇中係G3 Trigger group播, 睇火帽仲應該係最舊型號MP5, 買多幾枝g3改埋佢啦:34:
:50:  我都好鍾意呢套戲:71: :73:
真係幾型woo
good:71: