Toysdaily 玩具日報

樓主: berserkberserk

自改12吋 figures專區 ~自改12吋 kof 八神庵 30%完成度

原帖由 O_biscuit 於 6-8-2008 11:49 PM 發表

真係好有心機.....期待前田慶次既改造過程同大頭相.......:77:

thanks...不過等我整理完再upload:73:
pic 31 : 係整理前田慶次前post吓依家整緊隻- 烙印戰士格斯 多爾杜里攻略篇先
             呢隻用返HT新body算數...不竟之前果隻成本太高
             今次會整格斯於黃金時代篇鷹之團衝鋒隊長嘅造形
             同埋會整埋隻馬俾佢去衝鋒陷陣
             今次呢隻都唔可以叫改...因為除咗個body之外全部都要整過
             今日8號波有時間整下套盔甲....
             俾住啲相大家睇下先

上網咇咗部迷你衣車...同佢車返套衫同啲皮革:45:

勁.....胸甲係吸塑定用造型畢地整架??.....
勁..等睇正嘢..努力呀..:35:

PS:等大大好消息...:64:
原帖由 O_biscuit 於 7-8-2008 12:14 AM 發表
勁.....胸甲係吸塑定用造型畢地整架??.....

明晚會post詳細胸甲制作step
請看下回分解:34:
原帖由 kikaider7157 於 7-8-2008 12:56 AM 發表
勁..等睇正嘢..努力呀..:35:

PS:等大大好消息...:64:

我會努力向上 多謝支持:64:

再聯絡
樓主可否告訴我哪裡買那隻馬?
原帖由 三木白花子 於 7-8-2008 10:46 AM 發表
樓主可否告訴我哪裡買那隻馬?

深水佬玩具精
自己開咗個模諗住下次油開頭就重新油過隻M記健次郎
睇下油完會唔會靚仔啲
好多嘢要整同想整...幾時先搞掂呢......:67:

原帖由 berserkberserk 於 7-8-2008 11:43 PM 發表
自己開咗個模諗住下次油開頭就重新油過隻M記健次郎
睇下油完會唔會靚仔啲
好多嘢要整同想整...幾時先搞掂呢......:67:

慢慢整.....不過最緊要快.....:DD

啱啱見到鴉烏有兩款ht大隻佬波地賣.....可能啱你用.....
原帖由 O_biscuit 於 8-8-2008 12:17 AM 發表

慢慢整.....不過最緊要快.....:DD

啱啱見到鴉烏有兩款ht大隻佬波地賣.....可能啱你用.....

really~~~ let me check check
快d update 製作過啦..好期待..:73:
健次郎頭啱唔啱ht包膠大隻佬body用架大大??:45:
啱就..騎.....你明啦...:58:
原帖由 kikaider7157 於 9-8-2008 12:13 AM 發表
快d update 製作過啦..好期待..:73:

okok