Toysdaily 玩具日報

查看: 11972|回復: 15

誠招女朋友

路演介紹話劇。

:50: 竟然 miss 左呢個 post...
:73: 西洋菜街係真正o既文娛區, 根本唔洗幾佰億去攪(攪地產就真 :53: )
#2,個男仔打住文化旗號,乘機抽水...:53: :53: :53:

um...等我又擺番檔先....:he: :he:
個男都幾識揀:58:
菜街真係文娛中心。

昨天經過:he: 相反係女仔招男友:p
上下盤兄: 買了新機/鏡, 正在試新玩具嗎??
原帖由 小威威 於 17-7-2008 06:20 PM 發表
上下盤兄: 買了新機/鏡, 正在試新玩具嗎??

No la, D300 仲供緊,上個月搬完屋,呢幾個月要買書無錢餘啦。:68:
到今時今日都仲做緊行為藝術,個人認為擺街頭只可有小小宣傳效果,真係有心應該轉去舞臺發展,又或投向林建鱷或楊獸成較有希望,否則再過十年八年,要揾份長工就困難重重了。
:o

好氣量~~
so funny:73:
I'm the one who 誠招女朋友 now............... :shy:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 28-2-2009 11:46 AM 發表
I'm the one who 誠招女朋友 now............... :shy:

緣份急不來的。

講真,你之前一定錯失了不少機會。:Q 試問誰人不想有個伴侶,只是現今社會環境大不同,人與人的自我保護築起的牆是要用很長時間才能打破的,希望你能找到心儀的愛侶。:shy:
原帖由 上下盤 於 28-2-2009 12:06 PM 發表

緣份急不來的。

講真,你之前一定錯失了不少機會。:Q 試問誰人不想有個伴侶,只是現今社會環境大不同,人與人的自我保護築起的牆是要用很長時間才能打破的,希望你能找到心儀的愛侶。:shy:

上下盤兄咪鬼理佢啦~~ :76:
德哥一早結o左婚o架啦~~ :x :x
佢成日都話自己有老婆不過無女友~ :^ :^
原帖由 車仔 於 28-2-2009 05:46 PM 發表

上下盤兄咪鬼理佢啦~~ :76:
德哥一早結o左婚o架啦~~ :x :x
佢成日都話自己有老婆不過無女友~ :^ :^

I really miss many chances before, u are right, Bro. 上下盤........... :shy:

My friend............ Long time no see................ :^