Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [真.齋企之美] STANDart EX-S

[真.齋企之美] STANDart EX-S

總算,總算入手疑似史上最貴的食玩……官方果然説到做到,真的入面有粒糖來慰寂下……BY  THE WAY,女朋友見到粒糖問做乜嘎……我唯有答,50美金買的就呢粒糖…………OMG

講分量,絕對充足,講造工……我自己覺得都已經唔錯了。講上色,BANDAI 出品都無乜得死。
唯獨……我當然知道STANDart得個擺啦,但我對於之前一直無買呢個系列毫無悔意,用某人口氣,呢個系列上面絕對無死過一個人。
除非……除非出深度啦……否則好難會再買了,畢竟太細隻我唔中意,D 零件太鬆都唔中意。而且好多零件都要浸熱水來修正……都好麻煩。
反正,一隻起,兩隻……難D 了……
Mine haven't got any gum at all............. :53:
Mine haven't got any gum at all.............
Douglas.M.Saint 發表於 9-6-2014 05:17 PM

really? then you are lucky....tasteless gum....
多謝大大美圖分享:71:
但如果咁既價錢玩扭旦就真係超昂貴
Mine haven't got any gum at all.............
Douglas.M.Saint 發表於 9-6-2014 05:17 PM

你想要粒糖我同你交換,我用十粒換你隻ex-s高達,不用謝我
我次次都攞畀朋友吃嘅。。。 :38:
你想要粒糖我同你交換,我用十粒換你隻ex-s高達,不用謝我
K動戰士渣古 發表於 9-6-2014 06:41 PM

Shoot.......... K Zaku............. :^

頭像被屏蔽
自從我隻00Q 放在櫃中一年幾左右, 自然甩油變[一撻撻淺藍限定版 ] , 就不敢再買這系列了