Toysdaily 玩具日報

動物園系列 - 第二季團聚移民

等咗一大輪,阿獸同大空龍終於等埋阿登先一齊入境...雖然阿移民官認為阿登個盒實在太大隻,並唔認為佢會係贈品...但到阿獸個盒都唔細,再開盒俾佢一睇,佢就話怪唔知係贈品,得個殼大...anyway,總之一家大細順利入境就ok啦,都唔理得佢點講.

玩咗成兩粒鐘,阿登唯一既弱點就係個頭,但我都覺得咁樣好過佢之前話有塊細D既遮面板,整體都十分滿意,甚至連移民官都話"乜著住喇叭褲黎射箭都咁型,仲修晒腰添."掛住玩佢,聽日要上大陸開唔到阿獸同大空龍,星期六先返黎玩...

但一次過滿足晒三個願望...實在太好啦 :handshake:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

第一張超型仔...:71:
大大ge移民官真係識趣:he:
我個移民官係美國海關...家下所有玩具都係伊朗籍...:( :time: :sad: :die: :help:
原帖由 ajc188 於 9-5-2008 11:27 AM 發表
我個移民官係美國海關...家下所有玩具都係伊朗籍...:( :time: :sad: :die: :help:
:p
原帖由 cybster 於 9-5-2008 11:29 AM 發表
:p

仲笑:49: :ice:

好彩移左民既唔駛逮戒出境...:42: :78:
屬小朋友高度既都仲有機會偷渡:43:
等緊山口組既紅蓮裸顏同螺旋王鑽破關口,突破歸位!柯尾佗乎∼善哉!善哉!:o
今日終於開埋阿獸同大空龍,正如各大大既評價,阿獸既設計同可玩性,合金魂中既三甲實在當之無愧,係全變型同外型之間既平衡可以話係到咗臨界點.合體好之後不期然有種感動既感覺.太正啦!!

而太空龍係細路三十幾年係既怨念,開盒後,我感到一股怨氣從好似撒卡被阿典娜盾照過咁竄走...隻合金就一般,但勝在架撐多,好玩!!

實在要多謝我屋企個移民官隻眼開隻眼閉,容許我幾廿歲人間竭性任性!
恭喜晒!小第今日都入了雷登,而超獸上年再版時入了,05R遲些都應該走不掉!

回覆 8# 的文章

多謝晒,我己經有下一季既target,如無意外會係宇宙皇者pack....又一單童年陰影消除有期....好期待...反而gunbuster遲d先諗,雖然估得好正,但始終都係自己怨念較強既先行...hehe